HCL.HR

Limbo potpuno besplatan na Steamu još samo danas

Igor Belan 22.06.2016.   •   2 komentara


Jedan od najboljih puzzle platformera na Steamu sada je potpuno besplatan za download, iskoristite priliku koja neće trajati zauvijek i provjerite novu igru istih developera.

inside-playdead

Limbo je jedan od najboljih puzzle platformera dostupnih za PC svih vremena, a iako je na tržištu već godinama i često je bio dostupan za siću kroz razne akcije i Humble Bundleove, sada je potpuno besplatan na Steamu. Besplatan je samo na dva dana – počevši od jučer u kasnim večernjim satima do danas, ili možda sutra (zbog vremenske razlike). Dakle, nije u potpunosti jasno do kada će biti besplatan – pa ako ga još niste dodali u svoj library kroz razne popuste, učinite to danas – po mogućnosti što prije.

Nije Limbo besplatan baš ovih dana bez razloga. Razvojni studio Playdead pokrenuo je ovu akciju kako bi skrenuli pozornost na svoj novi naslov koji izlazi ovih dana – Inside. Riječ je o još jednom mračnom naslovu koji ovaj put upada u kategoriju akcijskih avantura s puzzle elementima, a unatoč jakim kontrastima i generalno mračnom tonu igre, Inside ima mnogo širu paletu boja od crno-bijelog Limboa. Ipak, sudeći po prvim trailerima i opisima – čini se da se igra slično Limbou uz dinamičnu fiziku kao važan element gameplaya. Pogledajte trailer za Inside objavljen još na E3 2014 sajmu. Igra je inače u razvoju već šest godina.

Inside izlazi 29.06. prvo za Xbox One, a onda 07.07. za PC.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Mixa

    22.06.2016 - 13:26

    Igra ce sigurno biti odlicna, u to ne sumnjam. Samo se nadam da nece biti potreban Windows 10 za igranje.

  • franZberg

    22.06.2016 - 20:28

    nije vise besplatan 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?