HCL.HR

Little Big Planet 2 – službena najava, prvi detalji

Zoran Žalac 10.05.2010.   •   3 komentara


Dobra vijest za sve korisnike Playstation 3 konzole – simpatični SackBoy vraća se krajem ove godine!

Dobra vijest za sve korisnike Playstation 3 konzole – simpatični SackBoy vraća se krajem ove godine! Iako se o njemu spekuliralo već neko vrijeme, Little Big Planet 2 službeno je najavljen tek danas, a tu su najavu popratile informacije o igri, kao i prvi trailer. Mediea Molecule ovaj puta pokušao je nadmašiti sam sebe – stvorili su igru za kreiranje igara. Novi LPB igračima tako donosi uvelike nadograđeni koncept izrade levela, pa ćemo sada moći kreirati igre koje se neće svoditi samo na platformerske izazove – uz malo mašte slagat ćemo shootere, racing igre, strategije, logičke avanture, pa čak i RPGove. Dakako, po dobrom starom običaju, sve ćemo to moći dijeliti s drugima, a bome i oni s nama. No to nije sve – svakoj (mini) igri moći ćemo podešavati kontrole, HUD, snimati i dodavati zvučne efekte, režirati animacije i još mnogo toga. Valja spomenuti kako ćemo sve levele iz prvog djela moći iskoristiti i u nastavku, a ondje nas čekaju novi pomoćnici, tzv. SackBoti. O čemu se točno radi, najbolje će vam predočiti trailer koji možete pogledati pod opširnije, ili u našoj game trailers galeriji.

Komentari (3)

  • puricax360

    10.05.2010 - 17:19

    samo mogu reci : steta sta ovog nema na xboxu.. a ponadao sam se da ce LBP 2 biti i za box ali na zalost nista =(( valjda Mirco$ ne moze se pomiriti da ljudi rade mape i da on ne moze dobiti profit! ccc e moj Micro$

  • wyzard

    10.05.2010 - 17:49

    Media Molecule je pod Sonyem, tako da nema teorije da će njihova igra doći na neku drugu platformu. doduše, eventualno će dobiti psp inačicu najvjerojatnije.

  • cappy128

    12.05.2010 - 12:16

    genijalno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?