HCL.HR

LIVE STREAM: Pratite LoL ekipe iz regije u borbi za 250€ nagradnog fonda

Igor Belan 11.12.2015.   •   0 komentara


Sa1na se vraća i ovog tjedna na naš Twitch kanal prokomentirati naš novi LoL Adria Open uživo. Priključite se na stream u 15 i 30 i pratite borbe LoL ekipa iz regije.

I ove subote bit će veselo na našem ESL Adria Twitch kanalu. Već vam dobro poznati komentator Sa1na uzet će pauzu sa svog sve popularnijeg Twitch kanala kako bi gostovao opet na našem Twitchu gdje će komentirati napete borbe regionalnih timova u novom LoL Adria Open kupu.

Bit će to naš 26. LoL Adria Open po redu, već je prijavljeno nekoliko timova iz Srbije i Hrvatske, no još se stignu prijaviti svi zainteresirani jer prijave zaprimamo sve do pola sata prije početka kupa (počinje u 14 sati). Nagradni fond za ovaj kup je 250€ u Riot Pointsima, a dva najbolja tima iz ovog kupa odlaze u finale mjeseca gdje će se moći boriti za titulu prvaka mjeseca i još 250€ nagradnog fonda.

Prijenos uživo moći ćete pratiti na twitch.tv/esl_adria od 15 i 30 sati. Navratite, ostavite koji komentar i pogledajte kakvu konkurenciju možete očekivati ukoliko se odlučite prijaviti za neki od naših narednih LoL Adria Opena.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?