HCL.HR

Logitech i HCL donose božićne darove

Ivor Ivošević 21.12.2015.   •   5 komentara   •   Esport


HCL i Logitech udružili su snage kako bi za vas organizirali posebno božićno iznenađenje. Prijavite se za turnir u jednoj od 3 igre i osvojite vrijedne nagrade!

logitech-christmas

Ove godine odlučili smo za Božić pripremiti nešto posebno. U suradnji s Logitechom predstavljamo vam event Logitech Christmas koji se sastoji od tri 1 na 1 turnira i pobjednicima donosi vrijedne nagrade.

Svi igrači Hearthstonea, LoL-a i CS:GO-a iz cijele regije imaju priliku pokazati svoj skill i osvojiti Logitech G700s gaming miš! Turniri se održavaju vikend nakon Božića – 26. i 27.12. Sva tri turnira krenut će u subotu, kada će se odigrati svi mečevi do polufinala. Polufinalisti iz sve tri igre nastupaju ponovno u nedjelju, za što smo pripremili poseban live stream u kojem ćemo pogledati razigravanje četvorice najboljih iz sva tri turnira, saznati pobjednike, najaviti planove za budućnost, odraditi koji giveaway i dobro se zabaviti.

Finalni mečevi i live stream krenut će u nedjelju 27.12. u 15 sati na našem ESL Adria Twitch kanalu. Nekoliko komentatora za vas će prenositi završnicu, između ostalih po prvi puta u ulozi komentatora na jednom ovakom live streamu naći će se i urednik HCL-a Igor Belan. Osim mečeva najbolje četvorice, gledatelji će imati priliku popričati s našim komentatorima, a i osvojiti pokoju nagradicu na nekom od giveawaya koje ćemo odraditi za vrijeme streama.

Prijave za sva tri turnira već su u tijeku. Prijaviti se možete već sada i rezervirati svoje mjesto u jednom od turnira na kojem pobjednik odnosi Logitech G700s!

Hearthstone turnir igra se u formatu conquest best of 5, kao i naši standardni Adria Open kupovi. Kup kreće u subotu 26.12. u 13:00, a sve informacije i upute za prijavu pronađite klikom ovdje.

LoL 1 na 1 turnir igra se na mapi Howling Abyss. Svi mečevi u subotu igraju se preko tournament koda i igraju se do kraja (do Nexusa) ili predaje. Top 4 igrača (polufinale i finale) u nedjelju igraju po All-Star pravilima best of 3. Kup kreće u subotu u 14:00, i do tada se možete prijaviti ovdje.

CS:GO kup je također 1 na 1, no umjesto standardnog defusal moda i poznatih mapa (de_dust2, inferno, train itd…) igra se AIM mod te odgovarajuće mape. Kako i samo ime kaže, cilj moda je eliminacija protivnika te na ovim mapama nema mogućnosti plantanja ili defuseanja bombe. Pobjednik meča je onaj igrač koji prvi skupi 16 rundi (tj. killova). Gubitnik potom ispada iz natjecanja dok pobjednik nastavlja svoj put prema finalu i Logitechovoj glavnoj nagradi. CS:GO kup kreće u subotu u 15:00, a prijaviti se možete ovdje.

Logitech je naravno najzaslužniji za ove božićne poklone, a nastavit će pružati podršku našoj esports inicijativi preko ESL-a i u novoj godini! Već u 1. mjesecu očekujte timska natjecanja za cijelu regiju s vrijednim Logitech nagradama, a kako biste na vrijeme saznali sve detalje o tim nadolazećim turnirima samo nastavite pratiti naš portal ili ESL Adriu na Facebooku.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • BoneDigger

    21.12.2015 - 21:18

    Svaka cast HCL, stranica izgleda vrhunski 😀

  • GoldCookiez

    21.12.2015 - 22:13

    najs 🙂

  • Ipe77

    23.12.2015 - 15:53

    stranica je ok ali tribali ste još koju nagradu postavit…

  • cole

    24.12.2015 - 00:32

    Jebeno izgleda, jedva čekam forum. 🙂

  • loolvl

    24.12.2015 - 01:35

    iz nekog razloga ne mogu ostaviti komentar na onoj vijesti o novom dizajnu, pa evo da ovdje kažem da mi je novi dizajn odličan na prvi pogled, kao i nove funkcije i mogućnosti…
    Jedino što me malo brine jeste to da mi se izgleda nick promijenio, prije je sadržavao i zagradu pa me zanima može li se što napraviti po tome pitanju ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?