HCL.HR

LoL Adria Open by Acer – prijavite se na posljednji kup!

Igor Belan 24.03.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Ulazimo u posljednji tjedan ovog mjeseca gdje ćemo igrati naš zadnji LoL by Acer kvalifikacijski kup za prolaz mjesečno finale u kojem pored Riot Pointsa dijelimo vrijedne Acer Predator nagrade.

acer_news_red

Naša serija LoL by Acer kupova bliži se kraju – ove subote igra se posljednji vikend kup prije velikog finala, što znači da je to i vaša posljednja prilika da se plasirate u finale turnira i osvojite vrijedne gaming miševe iz Acera.

Na prethodnom LoL by Acer kupu prošle subote pridružili su nam se i malo poznatiji igrači iz regije (iz srpskog tima Kalu OP) pod sinonimom Sponsors Pls i već iz prvog pokušaja odnijeli pobjedu. Oni su ovom pobjedom vrlo vjerojatno osigurali nastup i na samom mjesečnom finalu, jer bi se za prolaz na isto trebali samo pojaviti na slijedećem kvalifikacijskom krugu.

Ukoliko se još uvijek niste odlučili na prijavu za natjecanje jer vas do sada nisu zanimale RP niti vrijedne hardverske nagrade, to još uvijek možete učiniti jer zadnji kvalifikacijski kup za osvojiti iste se igra u ovu subotu u 14 sati. Sve što trebate za prijavu jesu četiri prijatelja i klik ovdje.

Miloš Sa1na Sainović će vaše pothvate na subotnjem kupu pratiti putem našeg službenog ESL Twitch.tv kanala pa ako već ne igrate barem nam se pridružite na streamu od 15 i 30.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?