HCL.HR

Ispostavilo se da BioWare ipak vjerojatno ne radi novi KOTOR

Juraj Bevandić 12.04.2017.   •   2 komentara


Jučer su se glasine da se priprema nova Kotor igra poigrale našim srcima, ali izvor glasina objašnjava da se možda ipak radi samo o Star Wars projektu, ne nužno Kotor serijala.

Kotor glasine

Dosta loše vijesti, ekipo. Jučer smo se skupa veselili izvještaju iz pouzdanih izvora da BioWare Austin radi na projektu Knights of the Old Republic franšize. No, danas već doznajemo da to vjerojatno nije tako što je na kraju potvrdio i originalni izvor glasina. Tko bi rekao da su glasine samo glasine i često ne vrijedi uzbuđivati se oko njih.

Jason Schreier sa stranog portala Kotaku izjasnio je sumnje u te glasine jer kaže da su bazirane na starim informacijama. Njegovi izvori upućeni u rad spomenutog studija kažu da se radilo na prototipu KOTOR igre, ali na kraju nije odobren te trenutno nije u razvoju. Studio iz Austina navodno umjesto toga pomaže na BioWareovom novom IP-u u stilu Destinyja i The Divisiona.

Schreier je kontaktirao Robertsona u vezi glasina na što se on ispričao na nesporazumu. Kaže da je pričao iz sjećanja, pa je krivo prenio informacije što inače rješava tako da pregleda svoje snimke i pošalje donatorima ispravke netočnih navoda. Uvjeren je da studio radi na nečem vezanom uz Star Wars, ali se krivo izrazio da rade samo na tome i da to trenutno ima veze s KOTOR serijalom.

Komentari (2)

  • L3gi0naR

    12.04.2017 - 15:55

    Što se mene tiče može i Obsidian radit novi KOTOR,oni su radili KOTOR 2 koji je bio manje uspješan al također odlična igra i malo mračnijeg štiha od prvog KOTOR-a.

  • Apocalypse4987

    12.04.2017 - 16:41

    Zvučalo je predobro da bi bilo istinito

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?