HCL.HR

Oznaka: Nove igre

Notmycar je besplatna battle royale igra s do zuba naoružanim autima

Hrvoje Smoljić prije 5 sati

Notmycar je još jedan pokušaj upliva u battle royale žanr. a kao novitet nam donosi nabrijane aute. No uz tako snažnu konkurenciju, vozi li ova igra utrku za koju unaprijed zna da ne može pobijediti?

Tvorci Left 4 Deada rade na novoj kooperativnoj igri sa zombijima

Hrvoje Smoljić prije 4 dana

Ako vas uz Left 4 Dead vežu drage uspomene kooperativnog napucavanja zombija, nova igra istog proizvođača pokušat će vas vratiti deset godina unatrag u potpuno novom ruhu.

Gearbox nam uz Borderlands 3 donosi još jednu misterioznu igru

Hrvoje Smoljić prije 4 dana

Ekipa iz Gearboxa nam , uz, nadamo se Borderlands 3, na ovogodišnjem PAX Eastu sprema još jednu najavu. Radi li se o nastavku poznate franšize ili o potpuno novoj igri?

Stranded Sails je šarmantni spoj Stardew Valleya i gusarske tematike

Hrvoje Smoljić 07.03.2019.

Dolazi nam još jedan šareni virtualni svijet u kojem ćemo si prisvojiti i obrađivati komad zemlje. Ovog puta kao gusar nasukan na ukletom otočju.

Najavljen je F.I.S.T. – akcijska igra s zecom u glavnoj ulozi

Hrvoje Smoljić 07.03.2019.

F.I.S.T. odgovara na pitanje što bi se dogodilo kada bi jedan veliki zec sagradio Iron Man odijelo i krenuo u borbu protiv svojih zlih robotskih sugrađana.

Znamo kada točno izlazi spin-off Yakuza serijala

Hrvoje Smoljić 06.03.2019.

Igra s mnogo imena – Judgment, uskoro nam donosi sve ono što obožavatelji Yakuza serijala vole, ali i čitav sloj zanimljivih detektivskih mehanika zapakiranih u dramatičnu, tipično japansku priču.

Strateški naslov Neverdark nam donosi hologramsku post-apokalipsu

Hrvoje Smoljić 06.03.2019.

Neverdark nam donosi zanimljivu post-apokaliptičnu premisu gdje ćemo se za prevlast boriti u hologramskim rekreacijama stvarnih svjetskih metropola.

Barotrauma je mračna igra nalik FTL-u, ali pod vodom

Hrvoje Smoljić 28.02.2019.

Osim prostranstava svemira, ništa nije stravično poput mračnih i misterioznih morskih dubina. Barotrauma je igra koja će nam upravo to pokušati dočarati.

Pogledajte 10-minutni gameplay istražiteljskog trilera The Occupation

Hrvoje Smoljić 22.02.2019.

The Occupation je istražiteljsko-politički triler smješten u kasnim 80-tim godinama prošlog stoljeća u Velikoj Britaniji, a u produženom gameplay traileru nam pokazuje sve svoje glavne mehanike.

Airborne Kingdom je strateška igra u kojoj gradite i upravljate letećim gradom

Hrvoje Smoljić 22.02.2019.

Airborne Kingdom donosi zanimljiv zaplet u city-builder žanru svojom zanimljivom kombinacijom istraživanja te izgradnje i upravljanja letećim gradom u orijentalnom štihu.

Izašao je Bannermen – strateška igra nalik Age of Empiresu

Hrvoje Smoljić 22.02.2019.

Bannermen je savršena igra za ljubitelje klasičnih strateških igara, a povodom izlaska ima novi trailer koji ističe raznoliki sadržaj koji igra nudi.

Square Enix radi na novom RPG-u, a možda se radi o mobilnoj igri

Hrvoje Smoljić 20.02.2019.

Square Enix već neko vrijeme radi na novom RPG-u, a sve informacije o istom proizlaze iz misterioznog Twitter računa koji je nakon nekoliko mjeseci neaktivnosti, danas konačno oživio.

Astral Chain je nova akcijska igra Platinum Gamesa

Hrvoje Smoljić 14.02.2019.

Platinum Games kontinuirano nalazi načina kako začiniti akcijski žanr. Ovog puta se to nada postići futurističkom igrom Astral Chain koju ćemo izgleda moći igrati i na plaži.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?