HCL.HR

Tri kultne avanture bivšeg LucasArtsa dolaze na Xbox Game Pass

Zoran Žalac 17.10.2020.   •   3 komentara


Trio igara Tima Schafera krajem desetog mjeseca postat će dostupan na Microsoftovoj pretplatničkoj usluzi Xbox Game Pass.

Heavy metal avantura Brutal Legend pojavila se ranije ovoga mjeseca na pretplatničkoj usluzi Xbox Game Pass i to je sugeriralo da bi i druge igre razvojnog studija Double Fine Productions mogle slijediti njezin primjer. Naime, Double Fine Productions je još od prošle godine u vlasništvu Microsofta i njihov će se katalog igara zasigurno koristiti na Game Passu.

Brutal Legend i Costume Quest (2) su već dostupni, Psychonauts 2 stiže sljedeće godine, a od 29. ovog mjeseca na Game Passu za PC, Xbox One i Android (stream) pojavit će se tri klasika rađena još za vrijeme kompanije LucasArts. To su redom: Grim Fandango Remastered, Full Throttle Remastered te Day of the Tentacle Remastered.

Stare su to point’n’click avanture iz devedesetih, no dobre kao i staro vino. Remasteri im isto tako nisu napravljeni ofrlje, u što se možete uvjeriti u Igorovom gameplay komentaru Grim Fandanga kojega je osobno proglasio najboljom PNC avanturom ikad napravljenom.

Komentari (3)

  • Wolfboy

    17.10.2020 - 12:54

    Igrao sam Grim Fandango Remastered ima sad već par godina, ali i dalje se sjećam svega. Definitivno najomiljenjiji remaster. Odlične zagonetke i još bolja priča 🙂

  • razer1234559

    17.10.2020 - 14:23

    Nikada u životu nisam igrao Grim Fandango a i nije me uopće zanimao. Black Mirror za PC iz 2005 je jedina pnc avantura koju sam igrao i bio mi je OK, pomalo dosadan ali ok, atmosfera je bila odlična u toj igri ali općenito i horror elementi.

  • Darac83

    17.10.2020 - 15:49

    Nedavno odigrao Grim Fandango, ne sjećam se da je bio tako težak… 😯

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?