HCL.HR

Ludi GRID Legends želi sudar s Elden Ringom

Zoran Žalac 03.12.2021.   •   5 komentara


Nova doza utrkivanja iz Codemastersa stiže nam u drugom mjesecu 2022. godine te obećava brzi pristup cross-platform multiplayeru.

Izdavačka kuća Codemasters objavila je datum izlaska za svoju vozačku igru GRID Legends. Naravno da igra stiže 2022. godine – to je bilo očekivano, a pridružit će se valu hitova u natrpanom drugom mjesecu. Precizan datum izlaska GRID Legendsa je 25. 2. 2022.

Dakle, GRID Legends izlazi istog dana kad i Elden Ring, ili možda bolje rečeno – tjedan dana prije Gran Turisma 7.

Glavna uzdanica igre bit će mod s pričom zvan “Driven to Glory“. U tom modu pratit ćemo dramatično natjecanje između šarolikog ansambla likova. Ta će priča imati svoj početak i kraj, ali je zgodno da će se napredak u ovom modu moći prenijeti na mod karijere u kojemu će se naći dodatna natjecanja i izazovi.

GRID Legends imat će cross-platform multiplayer kojemu će jednostavnost biti glavna odlika. Iz Codemastersa poručuju kako će se utrkivanje s prijateljima moći pokrenuti s tri pritiska tipke, bez ikakvih pozivnica, lobbyja i sl. Slično kao i u Dirtu 5, postojat će Race Creator mod u kojemu će igrači moći kreirati svoje utrke te određivati vremenske uvjete i pravila u njima.

Komentari (5)

  • NiKra95

    03.12.2021 - 18:20

    Nadam se ovo znači da će i u F1 serijal uvesti cross-platform multiplayer. Bezveze je da takav žanr nema cross-platform, a benefiti od bilo koje platforme su skoro nikakvi.

  • Srpski Gameplay

    03.12.2021 - 18:59

    Neka hvala, uzimam GT7. Ne igra mi se na G29 arkada gdje auta lete 8485/h. E moj Codemasters. Kada se sjetim Dirta 2007, Dirta 2, Grid 1. Ovo smijurija danas

    • Jurex

      @Srpski Gameplay, 03.12.2021 - 20:55

      Definitivno su postali totalni crap, a onaj prosli grid žasu.

  • Srpski Gameplay

    03.12.2021 - 21:07

    Nekada je bilo, kada vidis CODEMASTERS reklamu znas da ide pomjeranje granica u prezentaciji. Odavno se i tu sano provaljuju. EGO engine su upropastili

  • Idealist

    03.12.2021 - 22:01

    “… postoje zapanjujući trenuci o kojima sljedeći dan pričaš sa prijateljem kako ne možeš vjerovati da se to dogodilo u ovoj igri…” – Ozbiljno? Jel’ netko to radi? Jel’ je taj netko stariji od npr. 20 godina? Ako je i ako mu je to tema za razgovor, onda je to, pretpostavljam, velika manjina. Ako nije stariji od 20 godina, već je taj netko maloljetnik, dijete, tada rade igre za djecu. Ako rade igre za djecu, čemu tolike najave, intervjui, opisivanja i proljev na usta? Ionako će najvjerojatnije roditlej kupiti igru kojeg ova 2 klauna uopće ne zanimaju.
    Uglavnom, nisam nikad (od kada se brinem za sebe) pričao s nekim što mi se dogodilo u nekoj igri…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?