HCL.HR

Mad Max igra stiže 2014. godine

Renato Pedišić 11.06.2013.   •   6 komentara


Avalanche Studios, kojega najbolje znamo po ludom Just Cause serijalu, potvrđeno radi na Mad Max igri koja stiže 2014. godine. Imamo trailer, opis igre i listu platformi na kojima će igra izaći.

Na ranojutarnjoj Sonyjevoj E3 konferenciji među hrpom nadolazećih hitova otkriven je i Mad Max, nova igra Avalanche Studiosa bazirana na istoimenom globalno popularnom filmskom serijalu. Iako je igra predstavljena na Sonyjevoj konferenciji, potvrđeno je kako neće izaći samo za PlayStation 4, već i za Xbox One, Xbox 360, PS3 te PC tijekom 2014. godine.

Žanrovski će ovo biti sandbox igra velikoga svijeta i dinamičnog gameplaya što donekle podsjeća na opis Just Causea, a tijekom igranja ćemo morati tražiti opremu za naše vozilo kako bismo ga unaprijedili te izgradili “ultimativno borbeno vozilo”.

Što se službenog opisa igre tiče on glasi ovako: “Igrajte kao Pobješnjeli Max, samotni borac koji se mora otisnuti na opasno putovanje nakon što je njegov presretač ukraden od strane smrtonosne bande pljačkaša. Kao neodlučni heroj s instinktom za preživljavanje, Max ne želi ništa više od ostavljanja svojega ludila iza sebe i pronalaska samoće u opjevanim “Ravnicama Tišine”. Svijet će poludjeti 2014. godine.”

Suosnivač Avalanche Studiosa Cristofer Sundberg po predstavljanju igre izjavio je ovo: “Više od desetljeća stvaranja iskustava otvorenog svijeta nas je dovelo do ove točke. Wasteland daje igraču veliku razinu slobode s kojom se Avalanche poistovjećuje. Taj nemilosrdni okoliš nas je inspirirao da stvorimo odlučno i raznoliko iskustvo gdje su vožnja, borba i prikupljanje resursa esencijalni za preživljavanje.”

Viša potpredsjednica Warner Bros.-a, izdavača igre, Samantha Ryan je uz to dodala: “Vrlo nam je drago raditi s Avalanche Studiosom kako bismo stvorili next-gen igraće iskustvo s kršnom borbom i dinamičnim bitkama s vozilima.”

I to je sve što za sad znamo o nadolazećoj Mad Max igri, a više se informacija nadamo saznati što prije kada Avalanche počne objavljivati novi promotivni materijal. Do tad možete pogledati prvi i jedini trailer igre koji je dosta brutalan, ali će vas definitivno zainteresirati za igru.

Komentari (6)

  • Raptileos

    11.06.2013 - 11:00

    Boleštinaa Mad Max ♥

  • ibme74

    11.06.2013 - 11:20

    haha predobar trailer, zbilja je Mad Max 🙂 ! Još ako bi i grafika same igre bila ovakva, perfektooo 🙂

    • Adam Jensen

      @ibme74, 15.06.2013 - 13:27

      +1, rulat će ova igra nadam se da će sistem prikupljanja resursa biti dobro urađen jer volim survival elemente u igrama

  • wozzie-

    11.06.2013 - 12:52

    ne izgleda uopće loše!

  • carl

    12.06.2013 - 05:17

    izgleda odlicno
    jos kada bi bila takva grafika i u igri bilo bi dobro

  • PS3FAN!!!

    12.06.2013 - 13:09

    jedva čekam

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?