HCL.HR

Mad Max u rukama Avalanche Studiosa

Zoran Žalac 24.09.2010.   •   1 komentara


Eurogamer prenosi kako je nova Mad Max igra došla u ruke švedskom Avalanche Studiosu, timu koji nam je servirao odlični Just Cause 2.

Nekada davno slušali smo obećanja o igri po predlošku kultnog filmskog ostvarenja poznatog kao Mad Max. Ne, ne pričamo o igri za NES već o nešto novijem razdoblju prije neke dvije godine, kada se direktor God of Wara, Cory Barlog, udružio s ocem post-apokaliptičnog serijala o bivšem policajcu, Georgeom Millerom. Dvojac je najavio Mad Max: Fury Road, no od tada o njihovim aktivnostima nismo čuli ništa. Postalo je jasno kako film neće biti dovršen do kraja ove godine, a pričalo se i da je podijeljen na dva dijela. Igru stoga nismo mogli očekivati u neko skorije vrijeme, no danas smo dobili naznaku da je projekt još uvijek u planu.

Naime, Eurogamer prenosi kako je nova Mad Max igra došla u ruke švedskom Avalanche Studiosu, timu koji nam je servirao odlični Just Cause 2. Cory Barlog je i dalje glavni producent, a sudeći po njegovim nedavnim tweetovima, jako je uzbuđen u vezi igre te obećava da će prve informacije o njoj stići uskoro. Nadamo se da taj dan nije daleko.

Komentari (1)

  • dany360

    24.09.2010 - 17:09

    jedva čekam!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?