HCL.HR

Make Arma Not War počinje iduće godine, druga epizoda Arma 3 kampanje u siječnju

Stjepan Fikter 06.12.2013.   •   0 komentara


Početkom iduće godine stiže druga epizoda unutar The East Wind kampanje u kojoj će se igrači prilagoditi otvorenijim i neobičnijim scenarijima, a imat će i prilike da sudjeluju u Make Arma Not War natjecanju.

Nakon što je prošli mjesec izašao prvi dio kampanje za Armu 3, Bohemia je objavila da druga epizoda pod nazivom Adapt stiže 21. siječnja iduće godine. Radnja se nastavlja na završetak prve epizode – vojnik Ben Kerry i dalje će imati ulogu, a radnja će se preseliti na Altis.

Jaroslav Kasny iz Bohemia izjavio je: “Dok se prva kampanja fokusirala na osnove pješačke borbe, druga epizoda, ‘Adapt’, prikazat će ostale zanimljive značajke Arme 3. Igrači će naći otvorenije i neobičnije scenarije i uz pomoć gerilskog ratovanja krenut će poraziti mnogo jačeg neprijatelja.”

Također, kroz regularno ažuriranje putem Steama, 11. prosinca stiže i besplatna nadogradnja u obliku novog sandbox sadržaja. Nadogradnja će sadržavati tri vozila za Altis Armed Forces frakciju: Wy-55 Hellcat helikopter, FV-720 Mora borbeno pješačko vozilo i MBT-52 tenk. Uz vozila, bit će dostupne i crne verzije MX pušaka, infracrvene granate te LRPS ciljnik za snajper.

Uz novu kampanju, Bohemia je najavila i Make Arma Not War natjecanje u kreiranju sadržaja za igru s fondom nagrada od 500,000 eura. Vlasnici igre imat će priliku natjecati se u četiri kategorije: Total Modification, Singleplayer Game Mode, Multiplayer Game Mode i Addon. Prva kategorija nosi najveću nagradu od 200.000 eura dok će ostale kategorije podijeliti novac između prvoga mjesta (50.000 eura), drugoga (30,000 eura) i trećeg (20.000 eura). Projekti koji se pokažu obećavajućima mogli bi dobiti ugovor od Bohemie Interactive bez obzira osvoje li nagradu ili ne.

Prijave će biti otvorene iduće godine i trajat će do 28. listopada do kada se mogu predati projekti, a nakon toga će predstavnici iz Bohemie, kao i profesionalci iz industrije, ocjenjivati finaliste u svakoj kategoriji. Pobjednici će biti objavljeni 15. siječnja 2015. godine, a više informacija o natjecanju može se naći na makearmanotwar.com.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?