HCL.HR

Manje od 1% igrača Hearthstonea dosegne Legend rank

ToxarE 19.09.2014.   •   2 komentara


Ne brinite, jako malo igrača je puno bolje od vas. Blizzardove brojke ne lažu – svega 0.5% igrača Hearthstone dosegne Legend rank, a većina je loša poput vas i nas.

Ako igrajući Hearthstone čupate kosu uz često viđenu poruku “You can’t lose stars at this rank”, niste jedini. Dapače, pripadate većini igrača te kartaške igre koja je nedavno dosegnula 20 milijuna igrača.

Blizzard je objavio podatke o igračima Ranked moda u Hearthstoneu koji otkrivaju da je svega 0.5% igrača dosegnulo Legend rank, a većina se kreće između ranka 25 i 15. Slika govori tisuću riječi, no poanta priče je – niste sami, svi smo podjednako loši.

HearthStone

Znajući ovo, sad mi je nekako lakše priznati da je moj najveći uspjeh završena sezona na ranku 16. Oko kojih rankova vi najčešće plešete?

Komentari (2)

  • Euthanist

    20.09.2014 - 08:22

    Hah! Sad se mogu hvalisat da sam završio prošlu sezonu u 6. ranku… Malo je žalosno što baš i nema nekakve posebne afirmacije za uspjeh kod nas igrača općenito. Ili si brutalno dobar/dobro opremljen pa možeš stream-at ili si samo jedan u nizu "sotonista" koje je internet "pokvario"…

  • l)oolvl

    20.09.2014 - 09:37

    obično završim oko 12-13…….. primijetio sam da je lakše napredovati kako se bliži kraj mjeseca, vjerojatno jer svi ovi koje je na početku mjeseca vratilo sa 10. na 19. recimo, ubrzo napreduju. Tako da najbolje vrijeme za hvatat rankove vam je krajem mjeseca

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?