HCL.HR

Manji Twitch kanali će uskoro lakše postajati partneri i zarađivati od streamanja

Juraj Bevandić 25.04.2017.   •   0 komentara


Predstavljen je Twitch Affiliate program koji će omogućiti novim i manjim kanalima više prava i brži rast kako bi što prije postali punokrvni partneri.

Twitch Affiliate

Zbog relativno male inicijalne publike, Twitch kanali s naših prostora teško se mogu natjecati s onima koji tek počinju u Americi i sličnim sredinama te im je puno teže izboriti status partnera i osigurati si zaradu od streamanja. Twitch to zna i namjerava pomoći takvim kanalima, pa su u tu svrhu predstavili Affiliate program koji bi trebao postati prvi korak ka partnerstvu.

Twitch Affiliate 1

Uvjeti za pristupanje Affiliate programu su barem 500 minuta streamanja kroz barem sedam različitih dana i s barem tri gledatelja u prosjeku u posljednjih 30 dana te barem 50 pratitelja. Kanalima koji ispunjavaju te uvjete će se Twitch javiti s ponudom za pristup programu koji će im sada za početak omogućiti zaradu u bitsima i jedan posebni emote.

Ovo je samo jedna od nekoliko noviteta na Twitchu u zadnje vrijeme, ali čini se bolje prihvaćenom od novih pretplata koje su uvedene prošlog tjedna i prihvaćene s krajnjim oprezom. Mi se nadamo da će se ova ideja pokazati korisnom kanalima s naših prostora ili općenito u otkrivanju zanimljivih kanala koji bi inače zauvijek ostali nepoznati.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?