HCL.HR

Twitch dobiva svoju verziju klasnog sustava

Juraj Bevandić 18.04.2017.   •   1 komentara


Twitch uvodi dvije nove pretplate od deset i dvadeset pet dolara te veći sustav nagrada što će omogućiti ekskluzivne pogodnosti za gledatelje koji plate više.

Twitch pretplata

Doznajemo da je Twitch svojim partnerima koji su pristali biti u beta testiranjima poslao mail u kojem objašnjava novi sustav pretplata koji će uvesti na njihove kanale do kraja mjeseca. Uz trenutnu pretplatu od pet dolara dodat će još dvije opcije od deset i dvadeset pet dolara mjesečno, a cijeli mail možete pročitati u temi na NeoGAF forumu gdje je objavljen.

Osim strukture pretplata, promijenit će se i mogućnosti dostupne streamerima. Umjesto dosadašnjih četrnaest razina nagrada za rast kanala uvest će se čak pedeset razina kako bi nagrade bile češće, a streameri će ih zadržati i ako im broj pretplatnika opadne. To se odnosi na posebne emoteove koje streameri mogu ponuditi svojim vjernim gledateljima.

No, to otvara i opciju da se određeni emoteovi učine ekskluzivnima za pretplatnike koji su platili više. Osim očite više zarade motivacija za privlačenje takvih pretplatnika je to što se za rast kanala pretplata od deset dolara računa kao dvije pretplate, a jedna od dvadeset pet dolara vrijedi kao šest običnih. Na Redditu se vodi rasprava o tome je li takva mogućnost podjele u redu.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • YeYa

    19.04.2017 - 00:59

    Ne podrzavam te sustave klasa, mi koji nemamo love na bacanje uvijek izvisimo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?