HCL.HR

Mario Kart 8 sadrži editor staza?

ToxarE 22.02.2014.   •   2 komentara


Po navodima nekih internetskih izvora, nadolazeći Mario Kart 8 trebao bi donijeti nenajavljenu mogućnost dizajniranja vlastitih staza za utrkivanje.

Prema opisu nadolazećeg Mario Karta 8 na online trgovini NewEgg, dotična bi igra trebala sadržavati i jednu zanimljivu opciju koja do sada nije bila prisutna u serijalu, a koju Nintendo nije ni najavio. Riječ je o tzv. editoru staza s kojim bi igrači sami mogli dizajnirati staze na kojima bi se potom utrkivali. Dodamo li tome i potencijalnu opciju dijeljenja istih preko mreže, Mario Kart 8 postaje još zanimljiviji nego što jest.

Međutim, bez službene potvrde to je još uvijek samo glasina. Naime, Nintendo je ranije najavio kako će biti moguće modificirati samo vozila – da je planirao uvesti editor staza definitivno bi to već naglasio. Štoviše, spomenuta online trgovina opis igre preuzela je s Fantendo Wikije na koju praktički svatko može napisati što želi.

No tko zna – igra za Wii U izlazi 31. svibnja, a Nintendo do tada još stigne otkriti neke novitete koje su možda u međuvremenu dodali u igru. U svakom slučaju, bilo bi lijepo kada bi MK8 imao i jednu ovakvu opciju.

Komentari (2)

  • Justt Jaa

    22.02.2014 - 13:36

    To bi bilo odlicno!

  • Njec

    24.02.2014 - 07:08

    To bi stvarno bilo preodlično – a sad, vidit ćemo 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?