HCL.HR

Mario Kart 8 stiže na Wii U sljedeće godine

ToxarE 11.06.2013.   •   3 komentara


Nintendo je s gameplay trailerom predstavio Mario Kart 8, prvu igru u dugovječnom serijalu s HD grafikom te s najrazvijenijim online multiplayerom do sad.

Tijekom svoje E3 Nintendo Direct prezentacije, Nintendo je svijetu predstavio Mario Kart 8, najnoviji dodatak poznatom i dugovječnom racing serijalu koji dolazi ekskluzivno na Wii U.

Gameplay trailer objavljen uz najavu i priložen uz ovu vijest pokazuje Nintendove likove u lijepoj HD grafici, ali i neke nove finese u gameplayu koje novi Mario Kart uvodi. Najveća novost je novi anti-gravitacijski tip vozila koji će prkositi gravitaciji na nekim blago futuristički dizajniranim dionicama novih staza.

“U Mario Kart 8 smo implementirali anti-gravitacijske dijelove unutar staza”, rekao je Satoru Iwata tijekom prezentacije igre. “Mario i prijatelji će se moći utrkivati po zidovima i naglavačke po novim trodimenzionalnim stazama.”

Iwata je zatim objasnio kako će Mario Kart 8 sadržavati najbolju kolekciju online multiplayer modova u cijelom Mario Kart serijalu. Igra će izaći na tržište u proljeće 2014. godine, a prvi trailer s gameplay snimkama možete pogledati ispod.

UPDATE: Na Nintendovom YouTube kanalu pojavio se ‘Developer Direct’ video posvećen Mario Kartu 8. U njemu producent Hideki Konno ide u detalje o anti-gravitacijskom gameplayu, stazama, grafici te multiplayeru, kao i o ‘Mario Kart TV-u’, svojevrsnom hubu putem kojega ćemo dijeliti replayeve s ostatkom online zajednice.

Komentari (3)

  • ShadowZero

    11.06.2013 - 18:29

    Izgleda odlicno, iako nisam u potpunosti zadovoljan konferencijom prakticki nikakvih iznenađenja nije bilo

  • kratos091

    11.06.2013 - 18:44

    Ja bih volio pravu priču, poput one iz Crash Team Racinga. Ili nek naughty dog napravi CTR HD. 😀

  • Ementaler

    11.06.2013 - 20:36

    Vijest updateana s novim videom, bacite oko.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?