HCL.HR

Mass Effect 3 Extended Cut sadržaj bit će uključen u Wii U verziju

Renato Pedišić 17.07.2012.   •   1 komentara


Extended Cut, DLC kojega su nestrpljivo očekivale horde fanova Mass Effecta, a koji je stavio točku na kraj trilogije; bit će u startu uključen u nadolazećoj Wii U verziji igre.

DLC koji je proširio i dodatno pojasnio kontroverzni kraj Mass Effecta 3 došao je na PC, Xbox 360 i PlayStation 3 tri mjeseca nakon izvornog izlaska igre, i to kao odgovor fanovima koji nisu bili zadovoljni završnicom serijala. Bioware je odlučio ne ponoviti istu grešku s Wii U inačicom igre te u nju odmah uključuje Extended Cut DLC.

Sadržaj DLC-a će se već nalaziti integriran na disku Wii U inačice, a s tim su potezom u Biowareu riješili ljubitelje Nintenda muke skidanja skoro 2GB ključnog dodatnog materijala, premda je isti besplatan. Igrači koji namjeravaju nabaviti Wii U konzolu s ovakvim vijestima zasigurno mogu biti zadovoljni jer bez imalo muke dobivaju epsku završnicu priče o naredniku Shepardu i njegovim suborcima s broda Normandy.

Kada će Mass Effect 3 izaći za Wii U još nije poznato, ali zbog ovakvih vijesti isplati se pričekati konačni datum izlaska igre.

Komentari (1)

  • maxim.x

    18.07.2012 - 09:45

    Aaaaaaa Mass Effect!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaa tooooooooo Mass Effect juuuupiiiiiiiiiii :))) Sretan sam sta god da objavite o Mass Effectu !!! Aaaaaaaaaaa 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?