HCL.HR

MediEvil u Unreal Engine 4 pokretaču je tu da bi vam slomio srce

Zoran Žalac 09.05.2015.   •   3 komentara


Na internetu se u osjetljivo vrijeme pojavio isječak MediEvil igre koji je fanove namamio u vjerovanje da Sony priprema oživljavanje franšize na PlayStationu 4.

Sony ima nekoliko starijih franšiza čiji povratak fanovi PlayStationa željno iščekuju i kojima se nadaju dolaskom svakog E3 sajma. Među njima je svakako akcijski platformer MediEvil koji je ostavljen na groblju već čitavo desetljeće. A upravo je on jučer spominjan u kontekstu materijala koji se pojavio na internetu, pokazavši kultnu igru s danas ostvarivim grafičkim prikazom.

Fanovi su se, naravno, odmah digli na noge i pomislili kako slijedi najava novog MediEvila za PlayStation 4. Međutim, ubrzo se ispostavilo kako je materijal zapravo dio eksperimenta u kojemu je indie developer Guillermo Moreno Alfaro istraživao mogućnosti Unreal Engine 4 pokretača.

Vidjevši što je učinio, Guillermo se ubrzo ispričao internetu, rekavši kako mu cilj nije bio ispasti trolom. Ipak, izrazio je nadu da bi ovaj obnovljeni interes za MediEvil serijal mogao potaknuti Sony da se uhvati posla i napravi pravi nastavak kojega mnogi očekuju.

Niste igrali MediEvil i nije vam jasno oko čega ovoliko buke? Educirajte se našom retro recenzijom ovog PlayStation bisera.

Komentari (3)

  • black_out

    09.05.2015 - 17:39

    https://youtu.be/yd80uokktUY – ovo je inače video kojeg Zoki iz nekog razloga nije stavio u samu vijest.

  • Dexol

    09.05.2015 - 19:06

    Igrao sam bio dvojku, dobra igra.

  • kuky90

    10.05.2015 - 09:10

    Daj to sim. Jedna od najomiljenijih igri. Čak sam onaj na PSPu nedavno odigrao.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?