HCL.HR

Men of War: Assault Squad 2 u razvoju

Stjepan Fikter 30.07.2013.   •   0 komentara


Od izdavača 1C Company stiže objava kako je Men of War: Assault Squad 2 u razvoju, premda za sada nije poznato kada bi se mogao pojaviti u konačnom izdanju.

Izdavač 1C Company priprema novo poglavlje u strateškom Men of War serijalu. Men of War: Assault Squad 2 tako će sadržavati nove singleplayer skirmish modove koji će omogućiti igraču da sudjeluje u različitim scenarijima, od ekstremnih tenkovskih bitaka do smrtonosnih snajperskih misija. Mrežno taktičko nadmudrivanje odvijat će se putem Steama, dok će igrači na raspolaganju imati 1vs1 do 4vs4 mape, a za najbolji doživljaj bitaka na spektakularnim mapama dizajniran je 8vs8 mod.

1C Company također najavljuje kako su developeri obratili posebnu pažnju na zahtjeve igrača te da će Men of War: Assault Squad 2 dobiti poboljšani engine što uključuje naprednu podršku za više jezgri procesora, naprednu tehnologiju shadera i ostalih vizuala. Sučelje i AI također će doživjeti poboljšanja, a od ostalih novina još se izdvajaju kamuflaže koje će ovisiti o mapi, nadograđeni inventory, ažurirana vozila i još mnogo toga. Nažalost, datum izlaska pri ovoj najavi nije bio spomenut.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?