HCL.HR

Metal Gear Solid: The Legacy Collection dobio trailer

nebel 27.06.2013.   •   2 komentara


The Legacy Collection, Metal Gear Solid kolekcija koja će sadržavati osam igara franšize te dvije digitalne grafičke novele, dobila je trailer koji prikazuje nekoliko ikonskih trenutaka genijalnog serijala.

U travnju smo vam već pisali o Metal Gear Solid: The Legacy Collectionu, kolekciji koja izlazi povodom 25 godina MGS franšize, a sadržavat će osam igara te dvije digitalne grafičke novele. Sada imamo i trailer, koji će sve fanove serijala bez dvojbe učiniti nostalgičnima, baciti ih na koljena i natjerati ih da zacvile: “KONAMI, UŠUTI I UZMI MOJ NOVAC!” Tako nekako to barem zamišljamo.

Kolekcija će u Japanu izaći u lipnju, ekskluzivno za PlayStation 3, a šjor Hideo Kojima objasnio je razlog zbog kojeg vlasnici Microsoftove konzole neće dobiti ovaj fini paket: “Žao mi je reći da Xbox 360 verzija neće izaći, jer X360 verzija Metal Gear Solida 4 nije nikada izašla. Da objasnim situaciju, količina podataka u MGS-u 4 jednostavno je pregolema.” Dodao je kako ne isključuje mogućnost izlaska Legacy Collectiona za Xbox One. Još nije poznato kada će i hoće li uopće kolekcija izaći u Europu, no nadamo se pozitivnom ishodu situacije.

Komentari (2)

  • veki666

    27.06.2013 - 21:34

    Kupujem 😀

  • miki12345

    28.06.2013 - 12:35

    S obzirom da nikad nisam igrao MGS4 ovo je pravi uzitak …… Znaci kupuje se 3:)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?