HCL.HR

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes na mobitelima?

Dominik Bošnjak 18.03.2014.   •   1 komentara


Ne, posljednja igra Konamijevog špijunsko-akcijskog serijala ipak nije na Androidu i iOS-u, no korisna aplikacija istog naziva jest.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes je izašao na iOS App Storeu i Android Play Storeu. Naravno, ne radi se o mobilnom portu Konamijevog konzolaškog naslova koji u četvrtak dolazi u Europu, već o istoimenoj priručnoj aplikaciji za pametne telefone i tablete.

Tako se vlasnici iOS i Android uređaja mogu spojiti na svoje igraće konzole te dobiti uvid u brojne statistike i vijesti vezane za MGSV, kao i slušati sve audio trake iz igre po završetku kampanje u iDroid modu. Osim toga, tu je i mogućnost pozivanja zračne podrške u igri preko mobitela, a aplikacija sadrži i tzv. Mother Base mini igru. Ista vam daje mogućnost izgradnje vojnih baza, regrutiranja vojske te vođenja raznih ratova diljem svijeta.

Pa, ako ste uskoro planirali zaigrati najnoviji Kojimin uradak, bacite oko na ovu potpuno besplatnu aplikaciju koja podržava iOS 6.0, kao i gotovo sve relativno nove Android uređaje.

Komentari (1)

  • 4mal

    19.03.2014 - 20:04

    a sta vita smrdi jel ! debili 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?