HCL.HR

Metal Gearom inspirirani naslov UnMetal dobio datum izlaska

Stjepan Fikter 09.09.2021.   •   2 komentara


Malo snalažljivosti, malo šuljanja, malo akcije uz žlicu komedije i referenci na popularnu kulturu uskoro će biti dostupno u punoj verziji igre UnMetal.

Ljubitelji starog Metal Geara uskoro će imati priliku zaigrati nešto slično, kada nova igra UnMetal izađe u punoj verziji. Ova igra vidno inspirirana klasičnim Metal Gearom dobila je datum izlaska, igrat ćemo je 28.9.. Doduše, mogli smo je već neko vrijeme okusiti kroz demo verziju.

Baš u stilu prvog Metal Geara, UnMetal odvija se iz ptičje perspektive uz naravno retro 2D vizuale, a glavni lik je Jesse Fox koji mora pobjeći iz tajne vojne baze uz pomoć šuljanja i akcije.

Bit će tu još i otkrivanja zavjere budući da je glavni lik nepravedno zatočen za zločin koji nije počinio, a tijekom svega toga možete očekivati i brojne reference na popularnu kulturu. Igra obećava i “blesave” elemente koji su postali sasvim normalna stvar u serijalu iz kojeg vuče inspiraciju. UnMetal bit će dostupan za PC, PlayStation i Xbox platforme te za Nintendo Switch.

Komentari (2)

  • Ovcaodnovca

    09.09.2021 - 21:05

    UnMetal je dostupan vec od travnja na PS Viti.

  • mili1985

    09.09.2021 - 22:54

    Metal Gear 2 je vrhunski, tako da ovo ne može biti loše nikako.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?