HCL.HR

Metro Exodus je među sedam igara koje stižu na PlayStation Now

Lovro Maroševac 03.06.2020.   •   10 komentara


Sony je objavio koje igre stižu na PlayStation Now i, prema svemu sudeći, kolekcija djeluje zadovoljavajuće, odnosno bolje od prethodnog mjeseca.

Pandemija koronavirusa nije nam donijela mutirana bića, no Sony se pobrinuo kako ljudi ne bi ostali zakinuti za proživljavanje takvog iskustva. Objavili su koje sve videoigre stižu na njihovu drugu pretplatničku uslugu. Čak sedam novih igara bit će dostupno onima koji se odluče uzeti ih, od čega su tri velika naslova.

Tako su se u katalogu za šesti mjesec našli Metro Exodus, Dishonored 2, NASCAR Heat 4, Tales of Zestiria, Pac-Man Championship Edition 2, God Eater 2, 11-11 Memories Retold i Malicious Fallen. Kako to obično biva, svoje komentare morali su ostaviti brojni ljubitelji ove Sonyjeve usluge. Može se reći kako velika većina odobrava dobivene igre, što je bolja reakcija u odnosu na prethodni mjesec. Tada su na biranje bili dani Rainbow Six Siege, The Evil Within 2 i Get Even koji nisu baš bili pozitivno prihvatljivi.

Sony je nedavno objavio kako njihova pretplatnička usluga PlayStation Now brzo raste. Tvrtka je u posljednjih 12 mjeseci uspjela privući 1,1 milijuna korisnika, čime se ukupna brojka udvostručila. Spuštanje cijene za pretplatu očito se isplatilo, no daleko je to od Microsftovog Xbox Game Passa.

Komentari (10)

  • Smike

    03.06.2020 - 12:58

    Imam ja pitanje? Zanima me ako je neko pretplatnik psnow i skine neku igru na konzolu a poslije ta igra nije više dostupna na psnow,da li je on i dalje može igrati ako je ostao pretplatnik.?

    • Arthur

      @Smike, 03.06.2020 - 13:29

      Nisam siguran, ali ne vidim zašto ne bi moglo jer si ipak kupio igru. Nemaš što ispaštati za to što su oni nešto makli ako to već posjeduješ, ali za svaki slučaj provjeri.

    • GAMEmaher

      @Smike, 03.06.2020 - 13:32

      E to i mene zanima… jer mi onda nema smisla imati Ps Now. Draža mi ova klasična Ps Plus. Ako ima netko ko ima Ps Now pa da potvrdi neku igru koju su maknuli iz ponude može li joj opet pristupiti download sebi?

    • Arthur

      @GAMEmaher, 03.06.2020 - 13:43

      Najbolje ti je vidjeti po forumima vezanim za tu nemu, ali najbolje da tražiš na engleskom radi boljih rezultata, a i tamo brzo odgovaraju tako da bi trebao brzo dobiti odgovor.

    • _Someone_

      @Smike, 03.06.2020 - 14:18

      Svakoj PS Now igri koju skineš se provjerava online licenca svakih 14 dana, da sustav provjeri imaš li i dalje pretplatu, odnosno je li igra i dalje u katalogu. Ako je igra maknuta, ne možeš ju više igrati. Jedino što možeš napraviti je staviti konzolu offline prije nego je igra maknuta, i iskoristiti tih 14 dana prije sljedeće provjere licence, za to vrijeme ćeš moći igrati igru i dalje. Nakon što to istekne i licenca ne bude mogla biti provjerena, igra će ti se zaključati. Ista shema funkcionira i kad ti istekne pretplata – zadnji dan pretplate samo odeš offline i igraš još 14 dana sve što si skinuo.

    • ToniMC

      @Smike, 03.06.2020 - 14:26

      Ako igra “otiđe” sa Ps Now store-a ne može se više igrati sa Ps Now pretplatom. Naravno postoje cake gdje bi ti u krajnjem slučaju mogao igrati skinutu igru tako da se disconnectaš sa neta, ali ta opcija ima neki svoj vremenski limit. Ukratko, jednom kad nestane, nestane.

    • kebbab

      @Smike, 04.06.2020 - 08:07

      Zato ja imam 250+ FIZIČKIH igara za ps4.

  • ToniMC

    03.06.2020 - 14:18

    Prošli vikend sam uzeo besplatni trial na tjedan dana i mogu reći da sam poprilično zadovoljan PS Now pretplatom. Sa svojom slabašnom 40 mb/s vezom streamam igre skoro pa savršeno. Naravno, tu je i opcija da se igra skine na disk ako vam je internet veza slaba. Jest da sam morao kreirat američki profil, ali sve u svemu nije loše, a i ponuda igara je odlična. Definitivno preporučam svakome da bar proba trial verziju. 🙂

  • vragec25cro

    03.06.2020 - 14:49

    Neki dan mislio probati i odustao 🙂 Napravio američki račun i sve ok,ali ne prihvača karticu niti jednu koju imam (a ima love na njima i plačao s njima na ebay,xbox,steam,wish,humble bundle i par igara typa world of tanks),tako da je za mene ovo poglavlje zatvoreno i produžio pretplatu na xgp kad ovi ne žele pare.

    • gajoters

      @vragec25cro, 04.06.2020 - 11:23

      Napravi UK trial account. Ako imaš revolut i dispostable virtualne kartice možeš imati beskonačni free ps now. Downloadaš igru, kad istekne pretplata samo napraviš drugi account ovaj prvi obrišeš.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?