HCL.HR

Miasma Chronicles nova je strateška igra od kreatora Mutant Year Zero: Road to Eden

Stjepan Fikter 17.05.2022.   •   1 komentara


Miasma Chronicles nastavlja utabani put koji su The Bearded Ladies postavili s prethodne dvije igre što znači kako nas još jednom čeka postapokaliptična strategija na poteze.

Poučeni iskustvom iz prijašnjih igara, razvojni studio The Bearded Ladies nastavlja raditi na žanru strategija na poteze koje uz to imaju postapokaliptičnu tematiku. Tako ćemo njihov novi naslov Miasma Chronicles zaigrati iduće godine i još jednom se zaputiti na područje razorene Amerike.

Službeni opis kaže kako će nas dočekati istraživanje svijeta u kombinaciji taktičkog gameplaya na poteze i RPG elemenata. Na to će se još nadovezivati mogućnost nadogradnje oružja te vještina koje će heroji moći koristiti. Osim toga, svijet bi također trebao biti prekrasan koliko je god to moguće u razorenom okruženju, a unutar njega bi trebali upoznati neobične likove.

Miasma Chronicles imat će i značajan fokus na samu radnju. Glavni lik bit će mladić Elvis kojeg prati robotski “brat”.  Elvis će inače morati naučiti rukovati s misterioznom rukavicom koju mu je ostavila majka. Tijekom te avanture, otkrit ćemo misterij Miasme koja je uništila svijet te bi mogli saznati i odgovore koji bi mogli promijeniti smjer ljudske povijesti.

Komentari (1)

  • ILoveGaming

    17.05.2022 - 19:49

    Ovo bi moglo biti nešto za mene. Volim taktičke igre na poteze, volim RPG ali nevolim vizualni stil igre tj. kako igra izgleda. Više sam za artističke ili pixel art igre sa puno šarenila te bogatom paletom boja, ima to svoje čari. Ovo vizualno izgleda dosadno i nezanimljivo ali ništa dok ne vidimo gameplay.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?