HCL.HR

Microsoft će na E3 sajmu biti fokusiran svojim ekskluzivama

Zoran Žalac 20.04.2015.   •   1 komentara


Po najavi Xbox šefa Phila Spencera, Microsoft će ove godine imati nešto drugačiju E3 konferenciju od dosadašnjih te će se fokusirati prvenstveno na igre u vlastitoj produkciji.

Do velikog E3 sajma ove godine dijeli nas nešto manje od dva mjeseca, no već kreću priče o tome tko će što predstaviti i na čijoj pozornici. Šef Xbox divizije Phil Spencer po tom je pitanju za Microsoft najavio drugačiju konferenciju nego prijašnjih godina.

Naime, kako kaže Spencer, fokus „zelene“ konferencije bit će na ekskluzivnim Xbox One igrama. Igre ostalih izdavača bit će prisutne u nekom obavijesnom obliku, ali većinu programa upotpunit će igre Microsoftovih studija i naslovi koje su ugrabili kao ekskluzive.

Osim onoga što je već najavljeno – a najavljeno je dosta toga (Halo 5, Forza Motorsport 6, Crackdown, Scalebound, Quantum Break, Phantom Dust, Fable Legens, novi Gears of War i Tomb Raider…), možemo očekivati i premijerna otkrivanja sasvim novih IP-ova, potvrdio je Spencer.

Microsoft je posljednjih godina diktirao „tempo“ ostalim konferencijama. Tradicionalno su predstavljali nove Call of Duty igre i imali neke značajne velike najave. Kako će se njihovi konkurenti postaviti nakon ove objave o fokusiranju na ekskluzivno, doznat ćemo uskoro.

Komentari (1)

  • HighCroGaming

    20.04.2015 - 19:40

    zadovoljan sam xbox eksluzivama zasad bolje su i vise ih je nego ps4 ekskluziva
    jedina igra koja bi me potakla da uzmem ps4 je uncharted 4 ,ali on je odgoden…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?