HCL.HR

Microsoft najavio proljetna sniženja za više od 350 Xbox igara

Zoran Žalac 08.04.2017.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Microsoft će idućeg tjedna u digitalnom dućanu Xbox igara održati akciju na kojoj će preko 350 igara biti na popustu.

spring-sale

Sony je sa svojom uskrsnom prodajom u PlayStation trgovini krenuo još proteklog tjedna, ali ni Microsoft neće pustiti da vlasnici Xboxa ostanu zakinuti. Idućeg tjedna, od 11. do 17. 04. održat će se Xbox Spring Sale na kojemu preko 350 igara dobiti sniženje cijene.

Još nije navedeno koje će se sve igre naći na popustu, ali računajte da će to biti hitovi kao što su Overwatch, Watch Dogs 2, Battlefield 1, Forza Horizon 3 te Titanfall 2 koji su prikazani u promotivnom videu. Sniženja će sezati do 67%, a pretplatnici Xbox Live Golda imat će dodatnih 10% popusta na sve igre.

S obzirom da je pretplata na Gold trenutno svega 1 američki dolar, ovo je odlična prilika da po niskim cijenama ugrabite nešto što će vaša Xbox One konzola “žvakati” ovog proljeća.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • L3gi0naR

    11.04.2017 - 12:48

    Jako loša ponuda i slab popust na novije igre.20-ak igara je za X360,40-ak DLC-ova na popustu.Novije igre i one starije od 5 mjeseci su slabo na popustu.a nigdje ne vidim da je Xbox Live pretplata na 1 mjesec za 1€,još uvijek mi piše 6,99€.Uglavnom slabo Microsoft.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?