HCL.HR

Microsoft predstavio Xbox One model s 1TB diskom, najavio opciju pre-loada

ToxarE 12.08.2014.   •   2 komentara


Ove jeseni Xbox One prodavat će se u tri posebna paketa uz tri zasebne igre. Jedan od tih paketa imat će konzolu s diskom od jednog terabajta.

Posustajanje u prodaji novih konzola za konkurencijom Microsoft ove jeseni planira smanjiti višestrukim pakiranjima Xbox One konzole uz tri velika jesenska hita. Dakle, planirate li kupiti Xbox One konzolu, isplativije ponude stižu vam krajem godine kada ćete za 400 i 500 eura uz konzolu dobiti i jednu igru. Točnije rečeno, 400 eura koštat će paketi sa Fifom 15 i Sunset Overdriveom, dok će za paket s Call of Duty: Advanced Warfareom trebati izdvojiti 500 dolara.

Kinect ne dolazi ni uz jedan od tih paketa, no paket s Call of Dutyjem sadrži konzolu s tvrdim diskom od jednog terabajta – dakle duplo od trenutno standardnog kapaciteta. Naravno, konzola i kontroler bit će u posebnoj sivo-crnoj boji. Isto vrijedi i za paket s ekskluzivom Sunset Overdrive, s tim da je uređaj u tom slučaju bijele boje.

Pored najave o novim paketima, Microsoft je postojeće korisnike Xbox One konzole odlučio obradovati potvrdom da već ove jeseni konzola dobiva opciju pre-loada (onu koju PS4 ima već od travnja), odnosno mogućnosti ranijeg preuzimanja igre ukoliko ju se digitalno naruči prije njezina izlaska. Za pre-load opciju trenutno su potvrđene tek dvije igre – FIFA 15 te Forza Horizon 2, no očekuje se da će se lista proširiti tijekom jeseni.

Komentari (2)

  • IaMarmageddoN

    12.08.2014 - 14:41

    Na moju žalost MS malo kasni. Fifu ionako nabavljam, COD isto ali XO svakako ne mada trebam veći HDD!

  • Onaj Koji Igra

    13.08.2014 - 09:24

    Microsoft je već izgubio tu bitku…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?