HCL.HR

Mighty No. 9 treba još vašeg novca, najavljen animirani serijal

Stjepan Fikter 07.07.2014.   •   0 komentara


Uz najavu još jedne crowdfunding kampanje za Mighty No. 9, koja će služiti za razvoj dodatnih sadržaja, najavljena je i animirana serija čiju će produkciju financirati Digital Frontier.

Prošle godine svjedočili smo uspješnoj Kickstarter kampanji koja je omogućila razvoj spiritualnog nasljednika Mega Mana, naslov Mighty No. 9. U kampanji je sudjelovalo preko 70000 ljudi te je tako za razvoj igre prikupljeno 3.8 milijuna američkih dolara.

No čini se da to neće biti dovoljno za sve što razvojni tim planira. Naime, japanski developer Comcept pokrenuo je drugu kampanju preko PayPala u nadi da će prikupiti dodatna sredstva koja će biti iskorištena za kreiranje bonus sadržaja. Za sada je najavljen samo jedan dodatni cilj – ukoliko se prikupi 100 000 dolara, igra će postati bogatija za glasovnu glumu na engleskom.

Uz najavu nove kampanje, ponovno su otvorene prednarudžbe i to za tri različita “paketa”. Prvi nosi cijenu od 23 dolara te uključuje digitalnu kopiju igre. Ako se odlučite na paket od 50 dolara tada ćete uz igru dobiti još digitalni priručnik retro dizajna, digitalnu umjetničku knjigu, strateški vodič i soundtrack. Postoji još i paket od 80 dolara koji sadržava sve navedeno i pristup Steam Early Access verziji kada bude dostupna. Developeri kažu da ove prednarudžbe neće utjecati na bonus ciljeve.

Više detalja o kampanji možete saznati putem priloženog videa i službene stranice s često postavljanim pitanjima.

Osim najave nove kampanje, otkriveno je da se radi i na animiranoj seriji za čiji je razvoj zadužena produkcijska kuća Digital Frontier. Uz tu najavu, predstavljen je i prvi teaser trailer – pogledajte ga ispod ovih riječi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?