HCL.HR

Novi format naših World of Tanks kupova znači i više golda za vas, prijavite se za sljedeći

Igor Belan 02.03.2016.   •   2 komentara


Nadograđujemo naše vikend kupove u World of Tanksu – novi formati, još bolje nagrade i Battle API. Prijavite se na vrijeme, pokažite što znate i uzmite nam taj gold!

4

Naši Adria Open kupovi u World of Tanksu krenuli su sa 3 na 3 formatom prije gotovo 10 mjeseci. 3 na 3 format bio je odabran na temelju broja timova koji su tada sudjelovali u svim World of Tanks natjecanjima u Adria regiji, no od početka ovog mjeseca konačno možemo promjeniti taj format na službeni format natjecanja u World of Tanksu – 7 na 7.

Ova promjena dolazi istovremeno kada se mijenja i fond nagrada koji se dijeli za 7 na 7 turnire te će od sada natjecatelji moći osvajati više gold nagrada na turnirima. Osim toga, 7 na 7 format podržava i BAPI sistem koji igračima znatno olakšava sudjelovanje u natjecanjima. Sudjelovanjem u bitkama koje organiziramo na ESL-u putem BAPI sistema igrači mogu lakše zarađivati i kredite jer popravak tenka nakon bitke je besplatan, što nije slučaj u ostalim specijalnim bitkama koje se mogu igrati u World of Tanksu.

OVE SUBOTE IGRA SE PRVI WOT ADRIA OPEN 7 NA 7

Ove subote organiziramo natjecanje koje će u povijest otići kao prvi World of Tanks Adria Open u 7 na 7 seriji! Želite biti dio tog povjesnog događaja? Nema problema – svi timovi iz Adria regije željni dobre igre i bogatih nagrada mogu se prijaviti i okušati sreću i znanje.

Kup se održava u subotu u 17 sati, a prijaviti se možete ovdje.

Nagradni fond za koji ćete se boriti u ovom 7 na 7 kupu iznosi čak 152 250 golda! Podijelit ćemo to na prvih šesnaest timova na natjecanju pa zaista imate dobre šanse osvojiti svoj dio iz bogatog nagradnog fonda. Samo se prijavite, a ako negdje zapente u postupku prijave slobodno nam se obratite putem komentara ispod ili našeg World of Tanks podforuma.

NOVI 5 NA 5 TJEDNI KUPOVI U WOT-U

Još jedna novost koju donosimo od ovog mjeseca je potpuno nova vrsta 5 na 5 kupova, koje nazivamo Weekly Clash Cup Adria. I ti kupovi igrat će se uz pomoći BAPI-a kao i 7 na 7 kupovi, što je i glavni razlog uvođenja baš ovakvog formata. Prvi takav kup igra se već sutra, u petak u 19 sati, a prijave za isti primamo ovdje.

Nagradni fond za ovaj kup također nije za baciti, iznosi čak 76 000 Wot golda! Baš kao i za 7 na 7 Adria Open kupove, i ovdje su pozvani prijaviti se svi timovi iz Adria regije. Pokažite što znate i pokupite taj gold!

Kad malo zbrojite stvari, ispada da vam počevši od ovog mjeseca svakog vikenda dijelimo čak 228 250 golda!

Što je to BAPI (Battle API)?

Battle API (Application Programming Interface) je poveznica između ESL-a i World of Tanksa. BAPI je ugrađen u igru i besprijekorno spaja ESL Play platformu sa World of Tanks­om kako bi omogućio lakše i jednostavnije kompetitivno igranje. Sa automatskim pozivima u igru, upisivanjem rezultata i osvježenjem kola, Battle API omogućava lakše i točnije informacije poslije bitke, a neke od statistika koje prikazuje su broj ispaljenih granata, preciznost i napravljenu štetu, a te rezultate prikazuje par trenutaka nakon što je bitka završila.

Drugim riječima – Battle API koristi isti sistem kao i klanske bitke koje se od prije nalaze u igri. Vrlo je jednostavan i sve što trebate napraviti je odabrati svoj tenk i stisnuti spreman! Za više informacija o BAPI sistemu posjetite ovaj link.

Sva pravila su na novo napisana po uzoru na propuste koji su se događali u zadnjih nekoliko kupova. Možete ih pročitati na stranici kupa.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Mikara

    03.03.2016 - 08:25

    Ima gramatičke greške u 1.3.2: “Svi igrači koji se se pridružili timu prije prije službenog vremena početka kupa smiju igrati u kupu.”

  • Mojsije

    03.03.2016 - 11:13

    A riješit ćemo, hvala na upozorenju 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?