HCL.HR

Mika and The Witch’s Mountain potvrđuje: vještice su u modi ove godine

Stjepan Fikter 03.02.2022.   •   1 komentara


Opuštajući gameplay i ugodni vizuali krasit će svježe najavljenu magičnu avanturu Mika and The Witch’s Mountain u kojoj ćemo dostavljati stvari uz pomoć vjerne metle.

Ugodni vizualni stil, gameplay bez borbe i let na vještičjoj metli bit će glave odlike nove magične avanture Mika and The Witch’s Mountain. Kao što naziv igre kaže, glavnu ulogu imat će Mika koja je zapravo polu-vještica, a mi ćemo joj morati pomoći u završavanju njezinog treninga.

Naime, gameplay će se bazirati na dostavljanju paketa različitim stanovnicima pa će to biti prilika za njihovo upoznavanje i otkrivanje različitih priča. Isto tako, naši zadaci ne bi trebali biti potpuno lagani jer je letenje opasan posao, a paketi se mogu oštetiti. Barem tako kažu iz razvojnog studija.

Uz to, imat ćemo prilike i slobodno istraživati otok na kojemu se odvija radnja jer iako je riječ o kraćoj igri, bit će dovoljno tajni za ponovno sjedanje na metlu kako bi otkrili svaki kutak. Datum izlaska je planiran za ovu godinu, a s Mikom ćemo se družiti na PC-ju, Switchu, PlayStation te Xbox platformama.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?