HCL.HR

Oznaka: Letenje

Evo kako bi izgledao Microsoft Dragon Simulator sa zmajevima umjesto aviona

Zoran Žalac 26.03.2024.

Jeste li se ikada zapitali kako bi izgledao Microsoft Flight Simulator kad bi se svi zrakoplovi zamijenili zmajevima? I pritom ne mislimo na papirnate zmajeve. Ako jeste – dobra vijest: stigao je odgovor.

Ultrawings 2 neočekivano sletio na PS VR2

Stjepan Fikter 26.01.2024.

Koliko su igrači bili iznenađeni nenadanim izlaskom igre, toliko su i u razvojnom studiju zbunjeni što se dogodilo jer je Ultrawings 2 odjednom izašao za PS VR2.

Outcast 2 izgleda kao arkadnija verzija Starfielda

Zoran Žalac 17.11.2023.

Dobili smo još jedan prikaz nadolazeće igre Outcast (2), fokusiran na zabavu napucavanja vanzemaljskih prijetnji te izbjegavanja tuđih projektila.

RecenzijaStarfield

Hrvoje Smoljić 15.09.2023.

Kad Bethesda najavi novi RPG, očekivanja su neizmjerno visoka. No, je li Starfield njihov revolucionarni korak u budućnost ili samo Fallout u svemirskom ruhu?

Ovaj Far Cry u svijetu Avatara izgleda sve bolje i bolje

Zoran Žalac 15.09.2023.

Objavljen je još jedan prikaz nadolazeće igre Avatar: Frontiers of Pandora i doznali smo nekoliko detalja o samoj priči.

Outcast – A New Beginning izgleda kao konkurencija Avataru

Zoran Žalac 12.08.2023.

Objavljen je novi prikaz nadolazeće igre Outcast – A New Beginning kojim je potvrđeno da ćemo i u tom otvorenom svijetu imati obavezno penjanje na tornjeve.

Po dva grada iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine dolaze u Microsoft Flight Simulator

Zoran Žalac 24.07.2023.

Microsoft Flight Simulator uskoro će dobiti besplatno ažuriranje mape za istočnoeuropsku regiju u kojoj se nalaze Hrvatska, Slovenija te Bosna i Hercegovina.

Microsoft Flight Simulator 2024 donosi suludu listu aktivnosti – gašenje požara, skydiving, eksperimentalne letove…

Zoran Žalac 11.06.2023.

Iz Xboxa su potpuno iznenadno najavili novu igru iz serijala Microsoft Flight Simulator, s nikad većom listom aktivnosti koje ne uključuju samo letenje.

RecenzijaEverspace 2

Stjepan Fikter 27.05.2023.

Nakon uspješne faze early accessa, Everspace 2 pokazao je kako je odmak od roguelike mehanika let u zabavnom smjeru. Fokus na akciji i skupljanju opreme za brod pokazao se kao kvalitetan recept za ostati zalijepljen pred ekranom.

Lost Skies je avanturistička igra tvoraca Surgeon Simulatora, malo se ugledala na Zeldu

Zoran Žalac 18.05.2023.

Studio zaslužan za hitove Surgeon Simulator te I Am Bread najavio je svoj prvi ozbiljni naslov Lost Skies. Radi se o avanturističkoj igri u kojoj istražujemo leteće otoke na nebu i gradimo vlastite letjelice.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?