HCL.HR

MMO Base treba upravo tebe!

Igor Belan 27.09.2010.   •   0 komentara   •   HCL


Da, mislimo baš na tebe! Naš MMO portal traži nove volontere za rad na portalu, pogledaj što se nudi i kakve ljude tražimo.

MMO Base, portal HCL mreže koji smo lansirali prije tek par mjeseci, već ima neke zavidne statistike. Preko 1100 registriranih članova foruma, 900 dnevnih posjeta i 13 organiziranih podjela beta keyeva, brojke su koje same za sebe govore dovoljno. Još kad spomenemo da iste imaju dobru tendenciju rasta, stvar postaje jasna – MMO Base pretvara se polako, ali sigurno u ono što je idejno i htio postati – vodeći izvor MMO informacija na Ex-Yu području, internetska baza za MMO igrače u punom smislu riječi.

Pratiš MMO Base i sviđa ti se to što vidiš? Misliš da bi baš Ti mogao pridonijeti poboljšanju ove brzorastuće zajednice? Imamo dobre vijesti – MMO Base traži nove ljude voljne pomoći razvoju ovog velikog, ako ne i masivnog projekta. Više detalja o ovome saznaj na samom MMO Baseu, u detaljnom članku u kojem piše sve što te može zanimati o tome kako Ti možeš postati dio ekipe MMO Basea.

LINK: MMO Base treba upravo tebe!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!