HCL.HR

Modern Naval Warfare pokazat će nam kako izgleda upravljanje nuklearnom podmornicom

Stjepan Fikter 17.12.2021.   •   1 komentara


Morski vukovi iduće godine imat će prilike igrati se s različitim postajama na mostu nuklearne podmornice dok prate i love protivnike ili pružaju podršku konvojima.

Ljubitelji detaljnih simulatora, pogotovo onih koji uključuju podmornice uskoro će se moći naći na mostu napadačke podmornice Virginia klase u Modern Naval Warfareu. S fokusom na detalje, ovaj naslov predstavit će imerzivni, mračni i nemilostiv svijet modernih podmorskih bitaka.

Osim detaljnih postaja, Modern Naval Warfare imat će preko milijun kvadratnih kilometara podmorja i priobalnog područja te dinamičan svijet koji uključuje vrijeme, promet i morski život. Developeri najavljuju i situacije iz stvarnog života koje će se moći doživjeti poput odbijanja od dna, zone konvergencije, elektromagnetsko širenje i ostale situacije koje se mogu doživjeti u podmornici.

S gameplay strane očekuje nas praćenje i napadanje protivnika, sudjelovanje u tajnim operacijama, planiranje napada na obalu kao i praćenje morskih konvoja. Iako je trenutačno najavljena samo jedna podmornica, iz razvojnog studija poručuju kako će nakon izlaska igre biti i drugih tihih ubojitih strojeva.

Komentari (1)

  • marko1106

    18.12.2021 - 10:15

    Joj sta bih dao za novi Silen Hunter ali mislim da je Ubisoft i zaboravio na njega. Nadam se da ce ovo biti bar blizu. Ali ne previše realno, jer realno to bi bilo mucenje a ne igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?