HCL.HR

Modern Warfare 2 DLC dostupan 4. svibnja za PC i PS3

Ante Malenica 10.04.2010.   •   1 komentara


Nakon nekog vremena Xbox 360 ekskluzivnosti, DLC za Modern Warfare 2 koji je postao poznat po svojoj skupoj cijeni, dolazi i na PC te PS3 platforme.

Tako nas je jučer obavijestio Activision. Za Xbox 360 je ekskluzivno već neko vrijeme vani, a za preostale platforme bi trebao stići na navedeni datum. Cijena? Još se ne zna, iako postoji velika vjerojatnost da će biti ista kao i za Xbox 360 verziju pošto je prodaja išla jako dobro. Osim spomenutog DLC-a, ovaj vikend za vrijeme trajanje besplatnog isprobavanja multiplayera možete kupiti igru sa popustom od nekih 15%. U prijevodu, umjesto sadašnjih 59.99€ Call of Duty: Modern Warfare 2 će vas koštati 50.99€. U međuvremenu, Infinity Ward radi na idućem DLC paketu koji će vjerojatno opet doći prvo ekskluzivno za Xbox 360, a zatim kasnije i za ostale platforme.

Bilo je glasina da bi DLC mogao donijeti neke nove misije i u SP komponenti igre, ali su prekjučer to u Infinity Wardu opovrgnuli. Najvjerojatnije ćemo opet dobiti nekoliko multiplayer mapa te još par sitnica. Nadajmo se samo da će ili malo spustiti cijenu, ili će tu visoku cijenu opravdati kvalitetnim sadržajem. Kao što to recimo radi konkurencija.

Komentari (1)

  • USB

    10.04.2010 - 11:38

    pa nee su glasine da bi kao za PC trebo bit besplatan DLC???

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?