HCL.HR

Mortal Kombat 1 neće imati crossplay po izlasku

Zoran Žalac 13.09.2023.   •   2 komentara


Svega dva dana prije izlaska Mortal Kombata 1 otkriveno je kako igra neće odmah podržavati mogućnost zajedničkog igranja multiplayera na različitim platformama.

Mortal Kombat 1 neće biti lansiran s podrškom za cross-play. Na mogućnost igranja mrežnog multiplayera s igračima na različitim platformama morat ćemo čekati još neko vrijeme – ne zna se do kada. Rečeno je samo da će cross-play stići naknadno.

Većini igrača ovo vjerojatno ne predstavlja problem ni povod da odgode kupnju Mortal Kombata 1. Međutim, malo je podlo kako je ovo iskomunicirano. Kad je igra bila najavljena odmah su bile otvorene i narudžbe za nju. Mjesecima se već spominjalo da će MK1 podržavati cross-play i tek je sada, dva dana pred lansiranje igre, otkriveno da to ipak neće odmah biti dostupno.

Izdavač se može opravdati tvrdnjom da podrška za cross-play ionako nije dio bonusa za preorder pa… gdje je problem? Problem je očito plasirati tu informaciju u periodu koji nije dva dana pred izlazak igre.

Komentari (2)

  • 312AE

    13.09.2023 - 15:09

    🤷Igra se lokalni multiplayer! Zabavno jeee! Smoke odlično napravljen🥰🥰🥰

  • Cros80

    13.09.2023 - 20:30

    Ne bi ni trebalo ni biti cross-play ni razlike izmedju igracih masina. Svaka igra je ista a prodaju je u nekoliko verzija.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?