HCL.HR

Oznaka: Mortal Kombat serijal

Sramota za Nintendo: Mortal Kombat 1 za Switch promovira se snimkama PC verzije

Zoran Žalac prije 6 dana

Mortal Kombat 1 na Switchu izgleda značajno lošije od verzija za druge platforme, toliko da se i na službenom Nintendovom kanalu koriste snimke PC verzije.

HCL VideoProbao sam impresivni novi Mortal Kombat 1 i vratio me u dobra stara vremena

Igor Belan prije 7 dana

Mortal Kombat 1 potpuni je restart priče i novi početak za mnoge od likova, što je samo po sebi odmah zanimljivo. No pored nove priče, tu je i rafinirani sustav borbe uz par novih forica. Bacite sa mnom prvi pogled na sve to dok čekate recenziju.

Mortal Kombat 1 odao je počast Kill Bill filmovima

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Ljubitelji djela Quentina Tarantina brzo su prepoznali fatality potez u novom Mortal Kombatu koji je inspiriran fatality potezom iz Kill Bill filmova.

Mortal Kombat 1 neće imati crossplay po izlasku

Zoran Žalac 13.09.2023.

Svega dva dana prije izlaska Mortal Kombata 1 otkriveno je kako igra neće odmah podržavati mogućnost zajedničkog igranja multiplayera na različitim platformama.

Brutalni Mortal Kombat 1 spreman je za izlazak

Zoran Žalac 12.09.2023.

Ne morate brinuti oko potencijalne odgode izlaska za Mortal Kombat 1 – igra je dovršena, objavljen je lansirni video i sve pršti od brutalnih fatalityja.

Prikazan je Jean-Claude Van Damme u Mortal Kombatu 1

Zoran Žalac 08.09.2023.

Kreator Mortal Kombata gostovao je u popularnoj emisiji Hot Ones gdje je objasnio kako je došlo do angažmana Jean-Claudea Van Dammea za Mortal Kombat 1.

Megan Fox glumit će u Mortal Kombat 1

Zoran Žalac 07.09.2023.

Nakon zapažene marketinške kampanje za Diablo 4, Megan Fox ostala je u industriji videoigara te je angažirana za Mortal Kombat 1.

Krv definitivno nije voda u novom videu za Mortal Kombat 1

Zoran Žalac 31.07.2023.

Čuvar pješčanog sata Geras potvrdio je svoj nastup u sljedećoj Mortal Kombat igri, a u novom videu prikazan je i fatality u režiji Liu Kanga.

Mortal Kombat 1 dobio je datum beta testiranja

Zoran Žalac 28.07.2023.

Vjerojatno jedino testiranje Mortal Kombata 1 prije izlaska bit će rezervirano za one koji naruče igru, po svemu sudeći isključivo na konzolama.

Potvrđeni su gostujući likovi za Mortal Kombat 1

Zoran Žalac 22.07.2023.

Znali smo već koji će borci biti dio prvog Kombat Packa za Mortal Kombat 1, no sad je to službeno i potvrđeno. Igra će ugostiti likove Homelandera, Peacemakera i Omni-Mana.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?