HCL.HR

Mortal Kombat film obećava krvavo iskustvo, a i pokoji fatality

Hrvoje Smoljić 13.07.2019.   •   4 komentara   •   Filmovi i serije


Imamo velika očekivanja od nadolazećeg Mortal Kombat filma, a prvi tračak nade kako bi film mogao biti dobar je vijest kako će isti biti “Rated R”.

Snimanje novog Mortal Kombat filma uskoro kreće i polako saznajemo sve više informacija o ovom projektu. Pred-produkcija je započela u Australiji, a cijelu priču vodi  popularni James Wan. Osim toga, zasad znamo samo i kako će indonezijski glumac Joe Taslim utjeloviti Sub-Zeroa. Međutim veliko pitanje koje je ostalo visiti u zraku je ono o rejtingu kojeg će film u konačnici imati.

Kako svi znamo, krvava brutalnost je velik dio borbe u Mortal Kombat igrama pa se po tom pitanju na Twitteru oglasio i sam scenarist filma – Greg Russo. Tamo je potvrdio kako će film imati tvrdi R rejting te dodao kako ćemo prvi put vidjeti fatality poteze na velikom ekranu. Naravno, nije otkrio koje točno te nam samo poručio da odemo i pogledamo film.

Vesela je to vijest za sve ljubitelje franšize, naročito s obzirom da prethodni filmovi nisu bili autentični po tom, ali i hrpi drugih pitanja. Što reći osim kako jedva čekamo vidjeti ludorije koje nam spremaju, ali i kako se nadamo barem jednom babalityu.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    13.07.2019 - 09:57

    Očekujem Christopher Lamberta u ulozi Raidena 🙂

  • Serpico

    13.07.2019 - 11:59

    Joe Taslim je razbio na trista načina u hororičnoj tabačini The Night Comes for Us. Film ima neverovatne destrukcije tela, nije ni čudo što su ga angažovali, to me poprilično raduije. Onda bi Iko Uwais mogao za Scorpiona.

    • 312AE

      @Serpico, 13.07.2019 - 13:48

      Too, sam da nebude pre creepy u negativnom smislu. ?

  • SanKa

    15.07.2019 - 09:21

    nema do originalnog mortal kombata. koliki god trash bio…originalna mortal kombat pjesma, stabbing westward, ah…nostalgija 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?