HCL.HR

Mortal Kombat: Komplete Edition uklonjen sa Steama

Lovro Maroševac 22.03.2020.   •   1 komentara


Nije poznat razlog uklanjanja Mortal Kombata sa Steama, ali internetski detektivi prepustili su se raznim “teorijama zavjera”.

Mortal Kombat: Komplete Edition bio je ekskluziva za konzole prije nego je ugledao svijetlo dana na računalima. Igra je prvotno izašla za PlayStation 3 i Xbox 360 2011. godine. Dvije godine kasnije pojavila se na Steamu. Naslov NetherRealm studija stigao je na PC u punom izdanju i sa svim dodacima koji su bili na konzolama. Nažalost, od jučer se više ne može kupiti na Steamu. Oni koji su imali igru otprije, moći će ju zadržati i igrati koliko ih je volja.

Razlog zbog kojeg je došlo do ovoga nije službeno poznat, ali kruže neke glasine kako ima veze s Freddiejem Krugerom. O čemu se radi? Pa postoji mogućnost, koja još nije potvrđena, da su igru maknuli s Valveove platforme zbog prava na spomenutog lika. Prava na popularnog šetača snova su se iz ruku Warner Brosa vratila u one Wesa Cravena, njegovog stvoritelja. Dakako, postoje i druga nagađanja poput, recimo, isteka glazbenih prava u igri.

Dakako, ovo nije prvi put da je neka igra u serijalu maknuta sa Steama. Isto se dogodilo 2015. godine The Mortal Kombatu: Arcade Kollectionu, kada je istoimeni naslov maknut sa spomenute platforme. Ipak, tada je razlog bio kratak i jasan – nastupila je smrt svim igrama koje su bile podržane od Windows Livea.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • FGmen

    22.12.2020 - 15:46

    Ja igram na PS3 super igrica

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?