HCL.HR

Mortal Kombat X – novi trailer, gostujući lik i još jedna odgoda

Zoran Žalac 13.03.2015.   •   5 komentara


Mjesec dana prije izlaska, Mortal Kombat X ima još iznenađenja koje želi predstaviti. Otkriveno je da će gostujući lik biti Jason iz Petka 13.-og, ali i da verzije za PS3 i X360 čeka odgoda.

Mortal Kombat X trebao bi biti dosad najveća igra u serijalu. Naime, razvojni tim NetherRealm otkriva sve više i više igrivih likova, ali i poveznica među njima. Upravo te poveznice bit će osnova glavnog moda, odnosno kampanje u igri. Poveznice su u prvom redu rodbinske, a čeka nas nekoliko generacija likova. Primjerice, u igri će se premijerno pojaviti Cassie Cage (kćer Jonnyja Cagea i Sonyje Blade), Takahashi Takeda (Kenshijev sin), Jacqueline Briggs (Jaxova kćer) i mnogi drugi; a uz njih će tu naravno biti i likovi koje smo upoznali kroz prethodnih devet igara u serijalu.

Kao i obično, bit će tu i gostujućih likova. Dio njih bit će rezerviran za tzv. Kombat Pack koji će se prodavati zasebno, a osim gostujućih boraca sadržavat će i neke kultne Mortal Kombat likove. Na današnji dan, petak 13., prigodno je otkriven prvi gostujući lik. On je Jason Voorhes, antagonist poznatog filmskog horor serijala. Jason će tako poći stopama svog kolege Freddyja Kruegera koji je fatalityje dijelio u prethodnoj Mortal Kombat igri.

Nažalost, nisu sve MK vijesti sretne. Naime, potvrđeno je kako će igru zahvatiti odgoda do ljeta. Ipak, prije nego opsujete – radi se tek o odgodi verzija za PlayStation 3 i Xbox 360 platforme. Verzije za PC i aktualne konzole i dalje ostaju u planu za 14. travanj ove godine.

Komentari (5)

  • VladoShady 980

    13.03.2015 - 19:32

    Je li ovo neko nas zaje**** sa ovim odlaganjima?

    • VladoShady 980

      @VladoShady 980, 13.03.2015 - 20:39

      Da, do skora nisam znao sta znaci odlaganje a da ne spominjem downgrade … uglavnom teska vremena dolaze 🙂

    • adycro

      @VladoShady 980, 13.03.2015 - 22:03

      Problem je s odgodama definitivno, ali bolje odgoda pa barem donekle da fix aju igru nego da dobijem shitty optimizaciju. Nznam uopce kako si mogu dozvoliti da uopce govore o nekom datumu izlaska i zavaravati ljude dok igra ne bude u 90% ispravnosti. A oni bubaju datume a igru jos nisu ni zapoceli raditi.

  • adycro

    13.03.2015 - 22:00

    U zadnje vrijeme previse odgoda. Ajde nije problem u odgodama ali eto zadnje pamtljivo je bilo s Revelations 2. Na kraju igra ispala neigriva fakticki zbog uzasne optimizacije, igriva ali za one s debljim zivcima. Cim se pojavi odgoda tu mislim da nista nije upitno koliko optimizacija same igre, sve se vise bojim da ce jedan GTA 5 biti replika GTA 4 kao i Mortal Kombat svojih proslih izdanja. Neka se jednostavno izjasne odgadjamo na 3mj igru 6mj nebitno ali na kraju da to ispane igrivo a ne isprdak sry na izrazu 😀

  • Mr.Beanbastic

    14.03.2015 - 11:34

    ovo se ceka…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?