HCL.HR

Najavljen je MotoGP 23, napokon donosi dinamične vremenske uvjete

Zoran Žalac 30.03.2023.   •   4 komentara


Novo izdanje MotoGP serijala donosi dinamičnu izvmjenu vremenskih uvjeta i osvježeni mod karijere s fiktivnom društvenom mrežom.

MotoGP 23 stiže 8. 6. ove godine u verzijama za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch.

Glavna tema novog izdanja bit će rivalstvo između početnika i vladajućeg vozača, a ono će se prezentirati u izmijenjenom modu karijere. Igra će tako imati fiktivnu društvenu mrežu gdje će se rivali prepirati, a ondje će se moći vidjeti i kako mediji i fanovi doživljavaju vaše (ne)uspjehe.

Glavni novitet ipak će biti uvođenje dinamičnih vremenskih uvjeta. Tijekom utrke dolazit će tako do pljuskova i kišnih uvjeta na stazi, pa će se sukladno tome morati prilagođavati i taktike.

Novitet će također biti i podrška za cross-play, odnosno igranje multiplayera neovisno o platformi. Međutim, cross-play će biti dostupan jedino u verzijama za PlayStation i Xbox konzole, ne i za PC te Nintendo Switch.

Komentari (4)

  • Strahinja Radonjic

    30.03.2023 - 16:13

    Čuvajte se Milestone-ovih igara. Njihove igre su kao Windows-i, svaki drugi je dobar a ono između teško smeće. Tako su MotoGP 20 i 22 teško smeće i bukvalan copy-paste. Ova igra će biti veći skok, opcija promene moticikla za vreme trke, fiktivna društvena mreža i rekao bih novi interfejs sudeći po ovome šta je trejler prikazao na sekund su promene/noviteti koje MotoGP igre nisu imale godinama.

    • ukek

      @Strahinja Radonjic, 30.03.2023 - 20:51

      Odavno poznati smecari koji ne boli k. za stanje igara, samo su tu da se stanca i izbacuje. Svake godine copy-paste po jedan Monster Energy Supercross, MotoGP pa bio je i onaj neki MXGP, neznaju ni sami vise sta copy pastaju. Jedino mi od njih “Ride” kao neko manje osvjezenje bio.

  • Tigar91

    30.03.2023 - 23:30

    Al ce se padat s motora 🤣

  • Stitrek

    31.03.2023 - 01:24

    PC Motogp 22 je imao cross-play sa konzolama samo u Microsoft Store verziji, Steam verzija nije imala tu opciju. Vjerovatno je isto i za Motogp 23.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?