HCL.HR

Možda ćemo vidjeti novi No More Heroes naslov na E3 sajmu

Filip Zorić 02.04.2019.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Serijal No More Heroes je prije nekoliko mjeseci dobio posljednji naslov, ali ćemo možda već na E3 sajmu vidjeti novu inačicu.

Ludi serijal No More Heroes je nedavno dobio spin-off pod nazivom Travis Strikes Again. Međutim, izgleda da to nije bio kraj šašavim avanturama Travisa. Dobili smo trag da ćemo novi naslov vidjeti za vrijeme E3 sajma.

Goichi Suda, tvorac No More Heroes igara, u intervjuu s portalom Siliconera možda je otkrio kada možemo očekivati sljedeći naslov u franšizi. Kraj posljednje igre u serijalu (Travis Strike Again) ukazuje da još nije gotova priča u svijetu No More Heroesa. Gaming portal je direktno pitao tvorca serijala što je kraj točno značio, na što je Suda odgovorio sljedeće:

Sam se pitam što je to bilo. Možda se Travis samo zezao. Nadam se da ću za vrijeme E3 sajma imati nešto zanimljivo za najaviti.

Valja spomenuti kako je Suda prošli mjesec na Twitteru objavio riječ “Ubisoft” zajedno s logotipom iste kompanije. Ubisoft je bio izdavač prvih dvaju No More Heroes igara na području SAD-a, stoga je to još jedan trag da ćemo uskoro vidjeti novi naslov.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • sedf

    02.04.2019 - 14:55

    Yes, yes.Nadam se pravoj igri,No more hero je pocenjen naslov koji zaslužuje više pažnje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?