HCL.HR

Mozganje i horor obilježja su novih besplatnih naslova na Epic Games Storeu

Hrvoje Smoljić 26.10.2019.   •   4 komentara


Epic Games Store besplatno dijeli još dvije igre. Jedna od njih donosi priču poludjelog slikara, a druga kocke koje će testirati vaše sive stanice.

Epic Games Store donosi još dva besplatna naslova. Ovoga puta nudi napetu atmosferu originalnog Layers of Feara od kojeg se odmoriti možete mozgajući u puzzle igri QUBE 2. Obje igre vrlo su pozitivno ocijenjene od strane kritičara, ali i igrača, a u slobodnoj prodaji zajedno koštaju 35 eura. Dostupne su do 31.10. pa ako već niste, ne propustite dodati ih u svoj library.

Layers of Fear psihološka je horor igra koja vas stavlja u ulogu poludjelog slikara s mračnom i tragičnom prošlošću. Radi se o igri sporijeg tempa čiji je fokus na priči i istraživanju. Relativno dobro je prošla i u našoj recenziji. Tamo smo nahvalili njenu napetu i zloslutnu atmosferu, ali i odlične zvučne i vizualne efekte.

S druge strane imamo QUBE 2. Radi se tu o puzzle avanturi iz prvog lica. U njoj, protagonistica igre budi se u misterioznim vanzemaljskim ruševinama iz kojih mora izaći korištenjem rukavica koje joj omogućuju manipuliranje okolinom. Najbolje ju je opisati kao Portal, ali s nešto manje portala i nešto više, kako ime kaže – kocki. Čak se i naš Igor okušao u igri, tvrdeći kako mu je IQ skočio na 275 nakon igranja.

Komentari (4)

  • funky0308

    26.10.2019 - 18:25

    Zaleti se stvarno, tu i tamo i ponesto zanimljivo..zasto ne probati

  • Pararera

    26.10.2019 - 19:42

    Kak se zove ona igra što ju je Igor igrao s golim guzovima? Nekakva puzzle igra je bila, ako se ne varam

    • M23

      @Pararera, 27.10.2019 - 03:50

      Naked butt

    • Pararera

      @M23, 27.10.2019 - 17:41

      Da, da

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?