HCL.HR

Pročavrljajte s ekipom iz Mr. Robota u novoj Telltaleovoj igri

Petra Rukav 19.08.2016.   •   0 komentara


Hakerskom svijetu popularne TV serije Mr. Robot od sada se možete priključiti putem svojih mobilnih uređaja i aktivno sudjelovati u razvoju priče.

robot-game

Šuškalo se, šuškalo da će se hakerskim avanturama hit TV serije Mr. Robot pridružiti Telltale, no nije bilo poznato kako. Naime, Telltale je prošli tjedan na svojoj službenoj Twitter stranici objavio video koji promovira E Corp aplikaciju za slanje poruka putem iOS i Android uređaja. Svi koji su gledali seriju dobro znaju da je E Corp, odnosno Evil Corp, korporacija protiv koje se bore Elliot i njegov tim hakera.

Na Gamescomu se Telltale napokon izjasnio kao izdavač Mr. Robota koji je stupio na novu razinu – razinu gaminga – a na developersku stolicu zasjeo je Night School Studio, poznat po horor naslovu Oxenfree. Za razliku od prijašnjih Telltale naslova, Mr. Robot: 1.51exfiltratiOn će vas odvesti na imerzivan put od tjedan dana gdje će te komunicirati s likovima iz serije i prikupljati podatke koji će vam biti od koristi za hakiranje Evil Corpa. Naravno, informacije će te izmjenjivati putem E Corp aplikacije za mobilno dopisivanje, a vaše dijaloške sposobnosti direktno će utjecati na smjer u kojem će priča teći.

Želite li se osobno priključiti hakerskim misijama fsocietyja morat će te potrošiti $3 na iTunes App Storeu ili Google Playju. U priloženom videu pogledajte intervju u kojem developeri objašnjavaju kako je ovaj projekt zaživio i s kojim su se sve izazovima susreli.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?