HCL.HR

Mračni Bloodborne i dalje plijeni pažnju

Žarko Ćurić 06.12.2014.   •   2 komentara


Na jučer održanom The Game Awardsu prikazan je novi gameplay video za Bloodborne, PlayStation 4 ekskluzivu na kojoj radi From Software poznat po Dark Souls serijalu.

Bloodborne, akcijski RPG iza kojeg stoji From Software studio zaslužan za Demon’s i Dark Souls naslove, predstavljen je kroz novi gameplay trailer na sinoć održanom The Game Awardsu. Od novosti je prikazano kooperativno igranje za troje igrača, kao i bacač plamena napravljen od fenjera. Ludo, zar ne?

25. ožujka sljedeće godine konačno ćemo moći zaigrati Bloodborne ekskluzivno na PlayStationu 4, a do tada se možemo nadati još kojoj novosti; možda baš večeras na PlayStation Experienceu doznamo još nekoliko detalja o ovoj igri.

UPDATE: Kao što je bilo i očekivano, na PlayStation Experience konferenciji From Software je dodatno pojasnio nekoliko segmenta Bloodbornea. Potvrđeno je kako će se kampanja igre odvijati na deset tematskih mapa, od kojih su dijelovi poput podzemnih tamnica proceduralno generirani. Neke od tih tamnica neće biti dio glavne priče, a imat će više slojeva i načina rješavanja. Potvrđeno je također da će igra imati PvP mod te da će u nekoj mjeri precrtati koncept umiranja i vraćanja u život iz Dark Souls serijala.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?