HCL.HR

Multiplayer igra u svijetu Spider-Mana dobila je video koji nije za naše oči

Zoran Žalac 13.03.2024.   •   7 komentara


Pojavio se video za otkazanu igru Spider-Man: The Great Web, koja je trebala biti prvi multiplayer naslov u Marvel’s Spider-Man serijalu.

Igre iz serijala Marvel’s Spider-Man proslavile su se kao avanture za jednog igrača. Iako je nedavni nastavak donio dva igriva Spider-Mana, nije bilo načina da se istovremeno kontroliraju oba lika. Međutim, ukradeni materijali pokazali su kako je studio Insomniac Games jedno vrijeme razmatrao multiplayer komponentu za serijal Marvel’s Spider-Man, a danas je otkriveno i kako je ona trebala izgledati.

U videu koji je procurio na internet doznajemo kako se igra trebala zvati Spider-Man: The Great Web. Bio bi to kooperativni naslov u kojemu bi se petero igrača udružilo u borbi protiv Sinister Six negativaca, ali ne one grupe iz prve igre. Igrači bi osim Petera Parkera i Milesa Moralesa igrali i s drugim likovima, npr. Gwen Stacy.

Premda cijela stvar djeluje interesantno, izgledno je da je ovaj projekt otkazan te da igra u ovakvom obliku neće ugledati svjetlo dana. Ne znači to da u budućnosti neće biti multiplayer igara u Marvel’s Spider-Man serijalu, ali je jasno da u Sonyju ne žele da vidimo ovaj trailer. Stoga savjetujemo da ga pogledate čim prije jer će ubrzo biti uklonjen.

Spider-Man: The Great Web leaked trailer with gameplay fragments.
byu/okangel12345 ininsomniacleaks

UPDATE: U međuvremenu je objavljen još jedan video. Slično počinje kao i prethodni, ali ovaj kasnije daje malo više konteksta samoj priči.

Komentari (7)

  • BozanicJosip

    12.03.2024 - 13:17

    Dobra odluka

  • NiKra95

    12.03.2024 - 13:26

    Igra po imenu glavnog lika/junaka mi je nekako u kontradikciji sa multiplayer žanrom, a da se shvati imalo ozbiljno.

  • Dragan[MKD]

    12.03.2024 - 15:48

    Ne djeluje loše, ali čim je došao do ovu fazu da ima već spremljen Trailer znači da je bio blizu završetka prije otkazivanje.

  • Chimichangas

    14.03.2024 - 08:34

    šteta, ja bi igrao ovo

  • Mahio

    14.03.2024 - 09:53

    Meni drugi dio spidera po gameplayu vise izgleda ps3,ps4 era. Puno je jednostavniji i manje sazdrzaja sta se tice borbe. I ne mogu virovat da je dobiva ocjene +90 po meni 75 max. Prvi mi je bia super a oko drugog mi izgleda da se i nisu previse trudili. Ni graficki nisu nista skoro napravili..

    • Chimichangas

      @Mahio, 15.03.2024 - 08:05

      Meni je isto prvi bio bolji, nekako su mi bolji biti gadgeti i moći spidermana. Takodjer ne svidja mi se glide suit.. tj.mozda bi bilo bolje da su to implementirali kasnije u igri

  • Daky_13

    15.03.2024 - 12:17

    Blago nama kad više nemamo jednog Spidermana nego 286.Svet će ti mnogo sigurnije mesto🥱

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?