HCL.HR

Murdered: Soul Suspect novim trailerom prodaje triler pod akciju

nebel 24.03.2014.   •   2 komentara


U novom promotivnom foršpanu nadolazeća avantura Murdered: Soul Suspect svim se silama trudi biti što napetija i privlačnija do te mjere da to ne priliči onome kako je prvotno najavljena.

BRRRRR. – To vam je inače onaj zvuk Inceptionovog trailera kakav se forsira u svim živim i neživim trailerima današnjice, osim možda za filmove koji ciljaju na festivalska prikazivanja i izbjegavanje kina. Spominjemo ga jer se njime nastoji od nečega običnoga napraviti nešto veliko i važno – u konačnici – napeto. Nadolazeća igra Square Enixa, Murdered: Soul Suspect služi se sličnom taktikom. Nema tu doduše Inceptionovog zvuka, ali novi trailer za igru montiran je baš po svim pravilima montiranja trailera.

To znači da je od premise igre koja je najavljivana kao triler avantura praktički napravio napetu akcijsku avanturu u kojoj vam nije sasvim jasno što je tu zapravo napeto. A trailer je zapravo tu da nam prije izlaska igre udijeli još nekoliko detalja o popratnom liku zvanom Joy, inače mladoj ženi koja jedina može vidjeti pokojnog protagonista i s kojom on, prema tome, može komunicirati. No dobro, pogledajte i sami kako je to rečeno u traileru:

Murdered: Soul Suspect izlazi 3. lipnja za PC te stare i nove konzole Sonyja i Microsofta. Više o pojedinim aspektima igre možete doznati kroz interesantan intervju na službenom PlayStation blogu.

Komentari (2)

  • R4iden

    24.03.2014 - 14:20

    Isto kao i za thief, cekat cu da dodje na ps+, ipak je to square enix

  • goldfinger

    24.03.2014 - 16:12

    Ovo bi moglo bit dobro,ali su zato stvarno usrali s ovim trailerom…Totalno nepogođeno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?