HCL.HR

Nabavite jedinstvene Asus ROG Cetra TWS slušalice po posebnoj cijeni za HCL ekipu

Igor Belan 18.09.2023.   •   2 komentara   •   Tehnologija


Asus ROG Cetra ima sve od finog dizajna, preko aktivnog poništavanje buke pa sve do jedne gamerske značajke koja bi vam mogla biti ključna. Pa evo, iskoristite naš popust i nabavite si nove sluške po nižoj cijeni.

TWS slušalice su važan dio života ovih dana, ali i gamerskog arsenala, no mnoge od njih imaju problem s latencijom pa nisu idealne za gaming.

E pa ove su i to riješile, a sada ih možete ugrabiti na posebnom HCL popustu.

Riječ je o Asus ROG Cetra TWS slušalicama koje imaju sjajan zvuk, aktivno poništavanje buke i sve ostalo što biste očekivali od TWS-a u ovom cjenovnom razredu, ali s fokusom na odlične gamerske performanse uz minimalnu latenciju. Kad netko zapuca prema vama – da to TADA i čujete.

Inače ove sluške koštaju 118€ u Linksu, ali od danas pa do 24.09. (ili do isteka zaliha od 25 komada) možete ih ugrabiti za svega 79.99€. Sve što vam treba je tajni kod našeg dabra Đuke – Dabarvolirog

ŠTO ĆU S TIM KÔDOM?

Prvo kliknite ovdje i ubacite svoje nove slušalice u košaricu, zatim u košarici unesite gornji promo kôd i gledajte kako cijena pada na 79.99€. Dovršite kupovinu – dostava bi kroz par dana trebala pokucati na vrata. Osim naravno ako ne preferirate osobno pokupiti robu u nekoj od Links poslovnica, jer i to možete dogovoriti.

Samo imajte na umu da to obavite prije 24.09. ili čak ŠTO PRIJE jer već iz iskustva znamo da ovako dobre ponude znaju planuti, a samo je 25 komada dostupno uz naš promo kôd po ovoj cijeni.

Komentari (2)

  • klistwood

    18.09.2023 - 21:01

    I nije vam baš neki popust, ajd da je 50% možda bi ih i kupio.

  • Agram

    19.09.2023 - 22:53

    Žaomi žičane, ni 10€ nisu, eno ih vec 2 god frkanja, bacanja i zamatanje i rade kao prvi dan

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?