HCL.HR

Nabavite Logitech PRO X Superlight na posebnom popustu za HCL ekipu

Igor Belan 16.05.2022.   •   9 komentara


Jedan od najboljih bežičnih miševa za gaming (ako ne i najbolji) u našoj posebnoj akciji magično dropa cijenu za dobrih 300kn. Samo iskoristite ponudu dok se ne rasproda!

On je super-lagan, brz i precizan, bežičan i dugotrajan. Za Logitech Pro X Superlight mnogi će reći da je doslovno najbolji bežični gaming miš trenutno na tržištu. Ali mnogi će ujedno reći i da je s cijenom preko 1000 kn ipak maaalkice preskup za njihov džep. E pa danas smo (opet) na misiji da malo pripomognemo u toj situaciji.

U suradnji s Linksom donosimo vam poseban, ograničeni popust samo za čitatelje točno ovog članka na HCL-u. Umjesto 1199kn koliko ovaj miš košta u Linksu, sada ga možete nabaviti za 899kn.

KAKO DO POPUSTA?

Kao i uvijek u ovim našim akcijama, stvar je turbo jednostavna. Kliknite ovdje da otvorite stranicu za ovaj miš (dostupan u tri boje) na Links webshopu. Zatim dodajte miš u boji koju želite u košaricu, otvorite košaricu i tamo unesite naš poseban promo kôd za ovu akciju: dabarvolilogi

Završite narudžbu i to je to. Cijena će vam biti ista za sve načine plaćanja, dostava će vam biti besplatna, a možete dogovoriti i osobno preuzimanje u nekoj od Links poslovnica.

Samo pazite – nije neograničen broj miševa dostupan po ovoj cijeni s tim našim kôdom. Točnije, možete birati između tri različite boje miša, a u sklopu ove akcije dostupno je samo 15 komada za svaku boju (dakle 45 komada sveukupno). Osim toga, ova akcija bit će aktivna samo od danas do 22.05., nakon tog datuma naš promo kôd više neće funkcionirati.

Komentari (9)

  • Vedo

    16.05.2022 - 20:40

    Kad Logitech pocne koristiti hi-q micro-switcheve onda ce ovo vrijediti i kupiti. Sve dok stede par centi i ugradjuju jeftine Omron kinezere koji razviju “double-click” nakon par mjeseci – hvala, ne.

    • rokonja

      @Vedo, 17.05.2022 - 06:59

      Eto moj g903 odmara u ladici, mislim da logi počeo u svemu šparat.

    • Iron666

      @Vedo, 17.05.2022 - 10:38

      Nisu ni drugi nešto puno bolji po tom pitanju. Imam Razer Viper i stvarno sam prezadovoljan mišem, fantastičan je. Jedina i glavna mana su mu klikovi, odnosno u mom slučaju desni klik koji je osjetno osjetljiviji nego lijevi. Navikao sam i ne stvara mi probleme, ali brate mili, kad već dajemo po 100 (nekad i više) eura za periferiju, očekuješ da će i kvaliteta izrade bit na nivou. Mislim, osim senzora kao glavnog aduta, odma poslije toga mi idu klikovi i onda dizajn i oblik miša. Na oblik se još i navikneš, ali na ne-kvalitetu i double clickove i slično, teško haha

    • Akull

      @Iron666, 17.05.2022 - 12:18

      Mrni na Corsair M65 RGB Elite ravno nako što je garancija istekla se pojavio double-klick,pošto mi se nije dalo popravljat uzeo Steelseries Prime sa nekakvikm magnetno optičkim switchevima,garantirano preko 100 milijuna klikova.Pa čemo vidjet,miš je za sada vrh….

    • departed1983

      @Vedo, 17.05.2022 - 14:32

      Upravo to… Nikad vise logitech….dati 100+ eura za stvar koja znas da ce prestati raditi za 2-3 mjeseca se ne isplati.

    • Igor Belan

      @Vedo, 17.05.2022 - 20:40

      Dobro ja možda malo češće mijenjam miševe od prosjeka, ali ja double click problem doslovno nikad nisam imao, a većina miševa koje sam koristio imali su omron switcheve. Uključujući i ovaj Superlight koji mi je trenutno pod rukom već nekih 6-7 mjeseci. A i cijela problematika sa switchevima, miševima i eventualnim double clickom koji mogu razviti (Omron, japanski, kineski, Kailh, Huano ili štogod) je malo kompleksnija od “ovi su loši, ovi su dobri, tako kaže internet”. I kod tog specifičnog problema, ako do problema uopće dođe, nije čak uvijek ni do izbora samog switcha. U svakom slučaju, imajte na umu da kada na internetu naletite na to da neki komad hardvera ima neki problem, da možda postoji brdo ljudi koji nemaju taj problem pa onda nemaju ni potrebu otvarati reddit teme o tome kako nemaju nikakav problem.

    • Vedo

      @Igor Belan, 18.05.2022 - 03:35

      Double click samo imao kod Logitech MX Revolution, Performance MX, TRI komada G502 i kod Razer Lachesis. Razer Basilisk V2 radi savrseno vec duze vrijeme (opticki mehanicki switchevi).
      Pro X Superlight koristi Omron switcheve rejtovane za 20 miliona klikova. Omron isto tako proizvodi switcheve koji su rejtani na 70 miliona itd. Razlika u cijeni je manje od dolar. O tome pricam.

  • P3T4R

    18.05.2022 - 10:05

    e sad mi je tak zao sta sam kupio kad je prije bio na akciji posto bi se ova roza taman uklopila sa rozim keycapom na esc

  • mamojebac

    20.05.2022 - 13:41

    Imam već neko vrijeme tipkovnicu g915 i mis g502 hero i niti jedne zamjerke nemam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?