HCL.HR

Nadamo se da vam nije dosta Sonica – jer stižu TV serija i treći film

Zoran Žalac 16.02.2022.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Sega i filmska kuća Paramount Pictures namjeravaju nas zatrpati sadržajima vezanim uz plavog ježa Sonica. Uz novu igru i novi film u budućnosti stiže TV serija te još jedan film.

Brzi jež Sonic proživljava novu mladost nakon što je 2020. dobio vrlo uspješnu filmsku adaptaciju. Taj će film za manje od dva mjeseca (8. 4.) dobiti svoj nastavak, a iz filmske kuće Paramount Pictures toliko su uvjereni da će ostvariti dobar rezultat da su potvrdili kako već rade i na trećem filmu.

U svakom slučaju – nije da im fali materijala, Sonic je u svijetu igara prisutan već tri desetljeća i još uvijek je aktualan. Krajem godine stiže nova igra – Sonic: Frontiers.

Znači, dva nova filma i jedna nova igra… Ali, ni to nije sve! Dobit ćemo i televizijsku seriju – doduše, ne o Sonicu nego o Knucklesu, kojemu u nadolazećem filmu glas posuđuje Idris Elba. Serija će poput filmova biti igranog tipa, dok će Knuckles biti animiran. Premijeru će imati nekad tijekom 2023. godine na streaming platformi Paramount+, koja je trenutno dostupna samo u Americi.

Komentari (3)

  • Tatqo

    17.02.2022 - 08:00

    Ma ovaj Idris Elba je zvijer..Dobar glumac jos bolji DJ

  • kebbab

    17.02.2022 - 12:01

    Ma obožavam Sonica

  • Klaudio89

    22.02.2022 - 20:06

    Jedva čekam četvrti mjesec

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?